ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τατιάνα Στεφανίδου: «Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άνδρας» (Μάλλον Ζώο)

«Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άνδρας» (Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ήσουν ζώο ευτελούς νοημοσύνης απο τη στιγμή που αποδέχεσαι προηγούμενη ζωή)

Για τις προσωπικές σχέσεις και τα παντρεμένα ζευγάρια μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της Τρίτης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον εαυτό της. Η 41χρονη παρουσιάστρια δήλωσε μάλιστα σίγουρη ότι στην προηγούμενη ζωή της ήταν άνδρας, καθώς η συμπεριφορά της στις σχέσεις της είναι καθαρά ανδρική.

Η εκπομπή «Μίλα» ήταν αφιερωμένη στο θέμα «το σεξ μέσα στον γάμο» και η Τατιάνα Στεφανίδου χωρίς ενδοιασμούς, μίλησε και για τον εαυτό της:

«Για μένα προσωπικά, ένας άνδρας που δεν μπορεί να σταθεί στο ερωτικό κομμάτι, τον απομυθοποιώ! Τον απομυθοποιώ τελείως και δεν μπορώ να τον δω ισχυρό δίπλα μου, σαν άνδρα» δήλωσε η παρουσιάστρια του Star.

Αναφερόμενη στα παιδιά της όμως, η ίδια υποστήριξε ότι δεν μιλάει μπροστά τους για σεξ: «Μʼ αρέσει που εγώ μιλάω στην τηλεόραση και για σεξ και για τα πάντα και όταν είναι τα παιδιά μπροστά, δεν μιλάω για σεξ» σχολίασε γελώντας.

Με αφορμή μάλιστα τα σχόλια της παρέας του «Μίλα» για τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, η 41χρονη παρουσιάστρια κατέληξε: «Από αυτά που ακούω, εγώ ήμουν σίγουρα άνδρας στην προηγούμενή μου ζωή. Αυτή ακριβώς τη συμπεριφορά είχα (των ανδρών)».

9/11/2011

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τατιάνα Στεφανίδου: «Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άνδρας» (Μάλλον Ζώο) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">