ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H Lady Gaga ιδρύει το The “Born This Way” Foundation & Part ouzo Nation

«Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνω ότι η μαμά μου κι εγώ δημιουργήσαμε τον οργανισμό "The Born This Way Foundation", ένα μέρος για τη Γενναιότητα, την Αγάπη, την Αποδοχή».

Με αυτά τα λόγια που έγραψε στο Twitter της η Lady Gaga παρουσίασε το νέο της βήμα, την δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού που θα υποστηρίζει προγράμματα και πρωτοβουλίες που αφορούν την ισχυροποίηση της νεολαίας.


«Ο οργανισμός θα οδηγήσει τους νέους σε μία πιο γενναία κοινωνία, όπου καθένας ξεχωριστά θα είναι αποδεκτός και θα αγαπιέται ακριβώς όπως είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

«Η μητέρα μου (Cynthia Germanotta) κι εγώ δημιουργήσαμε ένα παθιασμένο project. Μαζί ελπίζουμε να εγκαθιδρύσουμε μία βάση Γενναιότητας και Ευγένειας αλλά και μία διεθνή κοινότητα που να προστατεύει τους άλλους από την εγκατάλειψη και την κοροϊδία», δήλωσε η 25χρονη ποπ σταρ.

Ο οργανισμός θα εγκαινιαστεί επίσημα το 2012, με την υποστήριξη άλλων μεγάλων οργανισμών που αφορούν προγράμματα για τη νεολαία.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Lady Gaga ιδρύει το The “Born This Way” Foundation & Part ouzo Nation Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">