ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Tηλέμαχος Χυτήρης: Χρειάζεται η κοινή λογική απαραίτητα (Δεν το εχω διαπιστώσει)

Ο Υπουργός στην πρωϊνή ενημέρωση της ΝΕΤ δήλωσε οτι χρειάζεται η κοινή λογική απαραίτητα διότι οι καιροί είναι δύσκολοι. 

Προσωπικά ουδέποτε διαπίστωσα οτι υπάρχει η κοινή λογική στις Κυβερνήσεις 38 ετών όπως και επι του παρόντος με όλους αυτούς τους εκλεγμένους και δήθεν αρμοδίους σε συγκεκριμένους τομείς της χώρας.

Μπορείτε απο το κάθε Μ.Μ.Ε συγκεκριμένων συμφερόντων και απο την Δημόσια τηλεόραση να διατυμπανίζεται εκ του ασφαλούς τις θέσεις και απόψεις σας, όμως υπάρχει η απόδειξη οτι εκτός των χρηματοδοτών σας, των διαπλεκομένων, των κομματόσκυλων και βολεμένων, επ'ουδενί εχετε εκπροσωπήσει τον πολίτη σε όλη σας την θητεία  ως κοινά αμοιβόμενοι και με σειρά προνομίων.

Είναι δεδομένη η ανευθυνότητα σας όπως και το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών του χθές, και οι βασικοί σχεδιασμοί κάτι ανάλογο να ισχύσει και αύριο παραχωροντας και την ψηφιακή ραδιοφωνία στους ιδίους.

''ΑΙΣΧΟΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ''.

Γλυφάδα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011,

Ο Πρωτεργάτης των fm 90,6 mhz 1977 - 2004,  Mονο Κατασχέσεις με δόλο και στόχο την φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη απο υπηρέτες της Διαπλοκής κοινά αμοιβομένους που οδήγησαν την Χώρα στο παρόν.

Γιάννης Κουρδομένος

Y.Γ: Oι Πολίτες είναι συνολικά ηλίθιοι και δεν γνωρίζουν τι έχετε πράξει, όπως και ποιός είναι ο ρόλος του εκπροσώπου.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Tηλέμαχος Χυτήρης: Χρειάζεται η κοινή λογική απαραίτητα (Δεν το εχω διαπιστώσει) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">