ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 1.12.2011 - Μεσιτικό γραφείο Χρήστου Παπαδημητρίου για τιμές στις αγοραπωλησίες

Στο μεσιτικό γραφείο του Χρήστου Παπαδημητρίου, έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας, εδώ και 40 χρόνια. Σήμερα, με την αποκτηθείσα πείρα και τεχνογνωσία, στηριζόμαστε στα ίδια αυτά στοιχεία που μας καθιέρωσαν : τη σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και την εχεμύθεια που μας διακρίνει σε κάθε μας συναλλαγή.Θα ειναι χαρα μας να σας εξυπηρετησουμε.

Ανάθεση Ακινήτου:

Συνεργαστείτε με το μεσιτικό γραφείο Παπαδημητρίου Χρήστος για την προώθηση του ακινήτου σας συμπληρώνοντας την Αίτηση Ανάθεσης Ακινήτου.

Μετά το ζήτημα των οικοπέδων Χρήστου Παπαδημητρίου που εχει προκύψει στην Πόλη μας και το σύνολο των απόψεων που εκφράζονται Δημόσια είτε είναι υπέρ είτε κατά θεωρώ σκόπιμο να ερωτηθεί ενας ειδικός για τις τιμές στις αγοραπωλησίες.

Όσων αφορά την στάση του κ Λανδράκη η Υποκρισία εχει όρια όσων αφορά το ταμείο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, και τον ρόλο των αρμοδίων επι σειρά τετραετιών.

Κάθε πράγμα στον καιρό του;

(Όλα και όλοι πωλούνται και αγοράζονται;)

Το βασικό δεδομένο σε τοπικό επίπεδο είναι οτι μας έχετε πουλήσει (Την Τερψιθέα) εμείς δεν ξεπουλάμε, ούτε ξεχνάμε.

Επικοινωνήστε με τον Χρήστο Παπαδημητρίου ΕΔΩ

Υ.Γ: Μετά απο μια ενδελεχή ερεύνα το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που απείχαν  των εκλογών το 60% άρα η πλειοψηφία, είναι κάτοικοι της Άνω Πόλης της Τερψιθέας.
Διαχρονικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Βιτρίνα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 1.12.2011 - Μεσιτικό γραφείο Χρήστου Παπαδημητρίου για τιμές στις αγοραπωλησίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">