ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γροθιές στον 47χρονο παιδεραστή Νίκο Σειραγάκη (κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος)

«Θωρακισμένος» με αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος και με το πρόσωπο καλυμμένο με κουκούλα προσήχθη χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο 47χρονος παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης.

Συνοδευόμενος από δύο ομάδες της ΕΚΑΜ, αλλά και από ψυχολόγο, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας όπου απολογούνταν για τρεις ώρες. Ωστόσο ουδείς προέβλεψε την αντίδραση νεαρού εργαζόμενου στο καφενείο των δικαστηρίων, ο οποίος γρονθοκόπησε τον 47χρονο στο πρόσωπο.

Αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον συλλάβουν, ωστόσο, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Ο διορισμένος δικηγόρος του Σειραγάκη, Θ. Λεχωβίτης, γνωστοποίησε ότι ο κατηγορούμενος δεν επιθυμεί τη δίωξη του νεαρού. Ο Σειραγάκης με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα μεταχθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου έδωσε εντολή στα υπηρεσιακά συμβούλια να την ενημερώσουν εντός δεκαπέντε ημερών για όλες τις υποθέσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς εκπαιδευτικών, μεταξύ των οποίων και «σεξουαλικής φύσεως οχλήσεις» σε βάρος παιδιών, που εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και για τους λόγους που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές έρευνες.

Η κ. Διαμαντοπούλου τονίζει ότι το υπουργείο «είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει ούτε στο ελάχιστο την προσβολή της παιδικής και εφηβικής προσωπικότητας» και ξεκαθαρίζει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατό να μένουν «οιωνεί ατιμώρητες» εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Σοκαρισμένοι ακόμη και οι έμπειροι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσαν τα όσα τους εξιστόρησαν τα δεκατρία ανήλικα (από 12 έως 15 ετών) αγόρια, τα οποία συνοδευόμενα από τους γονείς τους πέρασαν το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για να καταθέσουν τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν από τον 47χρονο άντρα. Οι μικροί αθλητές, που για μεγάλο χρονικό διάστημα κράταγαν το στόμα τους κλειστό, έλυσαν τη σιωπή τους και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τη φρίκη που έζησαν από τον άνθρωπο που έβλεπαν ως πρότυπο.

«Μας υποχρέωνε να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε σεξουαλικά όργια». Κόβουν την ανάσα και παγώνουν το αίμα οι καταθέσεις των παιδιών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του παιδεραστή εκπαιδευτικού και προπονητή Νίκου Σειραγάκη.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γροθιές στον 47χρονο παιδεραστή Νίκο Σειραγάκη (κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">