ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοσκόπηση: Ο «Κανένας» καταλληλότερος για πρωθυπουργός

Απογοητευμένοι εμφανίζονται οι Έλληνες στην εξαμηνιαία παναλλαδική έρευνα της Metron Forum, με περισσότερους από τους μισούς να θεωρούν ότι ο «κανένας» είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός για τη χώρα καθώς και ότι τα προβλήματα μας θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν καλύτερα στο πλαίσιο του εθνικού κράτους, παρά στις ευρύτερες ενώσεις, όπως η ΕΕ.

Συγκεκριμένα, το 74% των πολιτών εκτιμά ότι η Ελλάδα εκτός ευρώ θα είναι χειρότερα, (διότι η διαπλοκή και οι ευνοημένοι που εχουν αποσπάσει δις τα οποία βρίσκονται σε Ελβετικές Τράπεζες εχουν πετύχει τον στόχο τους, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ με συνολικό έλενχο των Μ.Μ.Ε και χειραγώγηση σχεδόν του συνόλου απο ξερόλες Νεοέλληνες που επαναλαμβάνουν οτι λέγεται στα Μ.Μ.Ε τα οποια γνωρίζουν σε ποια χέρια βρίσκονται.) έναντι μόλις 10,8% που εκτιμά ότι θα είναι καλύτερα, ενώ σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων, το 54,7% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα στο πλαίσιο εθνικού κράτους, έναντι 38,7% που θεωρεί ότι καλύτερος τρόπος είναι οι ευρύτερες ενώσεις, όπως η ΕΕ.

Επίσης, στο ερώτημα για το πόσο έχει βοηθήσει την Ελλάδα στην αντιμετώπιση της κρίσης η στάση της ΕΕ, το 39,8% δηλώνει ελάχιστα, το 28,6% αρκετά, το 25,4% καθόλου και το 4,4% πολύ.

Οσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας, το 55,4% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο «κανένας», ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 15,6% και ο Γιώργος Παπανδρέου με 5,3%.

Στις δημοτικότητες στελεχών, από το ΠΑΣΟΚ ξεχωρίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος (47,7%) και από τη ΝΔ ο Δημ. Αβραμόπουλος (59,9%).

Ως προς την πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 18,8% έναντι 11%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,9%, ο ΛΑΟΣ με 5,9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3,8% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,7%. Εκτός Βουλής μένουν, σύμφωνα με την έρευνα, η Δημοκρατική Συμμαχία και το Αρμα Πολιτών.

Σημειώνεται ότι η έρευνα ήταν πανελλαδική και έγινε με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων από 15 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2011 και στο δείγμα συμμετείχαν 2.200 άτομα άνω των 18 ετών.

*Με τέτοια καθυστέρηση εναρμονίζεται o λαός της Ελλάδας πουλάκια μου;
*Τελικά όταν το ποσοστό θα αγγίζει το 74% θα είμαι ο καταλληλότερος για την διακυβέρνηση της Χώρας και ειδικά στο υπουργείο δικαιοσύνης, ώστε να κάνεις διαπιστώσεις πόσο εύκολο είναι να οδηγήσεις στην φυλακή τα λαμόγια πουτάνες της πολιτικής, και τις τσατσάδες της διαπλοκής των Μ.Μ.Ε.

Ο Κανένας 74 .......γνωρίζεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοσκόπηση: Ο «Κανένας» καταλληλότερος για πρωθυπουργός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">