ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση Εφραίμ: Η Δημοκρατία έκτρωμα και το μπάλωμα Δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων

ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

Φρουρούμενος στο κελί του παραμένει ο ηγούμενος Εφραίμ ενώ σύμφωνα με τον διευθυντή του κέντρου υγείας Καρυών, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση και σε 2-3 μέρες, εκτός απροόπτου, θα μπορεί να μετακινηθεί.


Υπάρχει το αυταπόδεικτο της κοινής δημιουργίας ενός πλαισίου εκτρώματος Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης δυο ταχυτήτων.
Εαν πράγματι οι Νεοέλληνες θέλουν μια μετεξέλιξη αναβάθμισης, η πρώτη προτεραιότητα είναι η ισχύς της πραγματικής Δικαιοσύνης και σαφώς οχι του εκτρώματος που έχουμε.

Απο τις βασικές επιλογές μιας κοινής διαμόρφωσης σε Πολιτικό Επίπεδο υπάρχει συγκεκριμένο αποτέλεσμα. (Χώρα ''Καπέλο'')

(Στην συνέχεια οι υποδιέστεροι του Καραγκιόζη επιρρίπτουν ευθύνες σε άλλους αποποιούμενοι των προσωπικών τους ευθυνών.)

Γνωρίζεις την νοοτροπία που διέπει Φασίστες οι οποίοι είναι υπέρμαχοι της συντήρησης μέσω στήριξης αυτών των πρακτικών (Δικαιοσύνης δυο ταχυτήτων και καταπάτηση του Συντάγματος απο θέση ισχύος που τους εχουν παρέχει βλαμένοι ακροδεξιοί) και συνδράμουν υπερ  της διαιώνισης μιας Χώρας δυο ταχυτήτων και λαμογίων ανέντιμων.

(ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ) (ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ)

(ΕΛΛΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) Την γνωρίζεις την καραμέλα που αναμασούν οι Φασίστες Υποκριτές των δυο μέτρων και σταθμών;

Ο  Εφραίμ φέρεται να έχει δηλώσει σε συνεργάτες του ότι «είμαι μοναχός και πρέπει να παραδοθώ στη Δικαιοσύνη», αλλά ότι «δεν λυπάμαι για τον εαυτό μου αλλά γι' αυτούς που έστησαν αυτή τη σκευωρία», σύμφωνα με blog φίλων της Μονής Βατοπεδίου.

Στις 4 το απόγευμα λήγει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε το συμβούλιο εφετών για τον ηγούμενο Εφραίμ ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να τεθούν στο στόχαστρο της Ιεράς Κοινότητας.

Γλυφάδα 26/12/2011,

Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση Εφραίμ: Η Δημοκρατία έκτρωμα και το μπάλωμα Δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">