ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ

ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση που οδηγήθηκαν οι δωροεπιταγές της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όπως διαφαίνεται διαχρονικά υπάρχει ο εμπαιγμός και η εξαπάτηση των δημοτών.

Υπήρξαν κάποιοι που δήλωσαν οτι θα διασφαλίσουν την διαδικασία ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα και κακώς κείμενα. Βέβαια για άλλη μια φορά σε μια Πόλη  που μια μειοψηφία των δημοτών επέλεξε κάποιους να αναλάβουν την διοίκηση, και με δεδομένη την νοοτροπία (κάνουμε οτι θέλουμε οταν μας παρέχουν την ελάχιστη εξουσία) είναι γνωστό τι συμβαίνει.
Ο Δήμος Γλυφάδας στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των δημοτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα παρέλαβε 100 δωροεπιταγές των 50 ευρώ από την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος για να διατεθούν σε άτομα και οικογένειες, οι οποίες διαπιστωμένα από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Μόνο γέλιο μπορεί να επιφέρει η ανακοίνωση του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Ο καθ'ύλην αρμόδιος πρέπει να δώσει δημόσια στοιχεία για τις αποδεδειγμένα περιπτώσεις σοβαρών κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων δημοτών, γιατί θα του δώσω να φάει το σύνολο των αγαθών που πήραν οι συνεργάτες του μέχρι να σκάσει.

Γλυφάδα Πέμπτη 29.12.2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Δεν υπάρχει ίχνος λαϊκισμού η γραφικότητας, υπάρχει η πραγματικότητα σε δεδομένες περιπτώσεις επανάληψης των ιδίων φαινομένων με απόλυτα υποκριτική διάθεση ''κ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα.'' (Είναι γνωστό οτι ''σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα'' εχουν και οι συνεργάτες του κ.Κόκκορη όπως και οι εργαζόμενοι του Δήμου μέχρι και οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου )

Ποιοι θεωρούνται κατάλληλοι αξιολόγησης και βάση ποίων κριτηρίων;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">