ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με άστατο καιρό τελειώνει ο χρόνος

ΤΡΙΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

Με μικρή βελτίωση του καιρού, εν μέσω των χαμηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών, μας αποχαιρετά ο χρόνος. Από σήμερα άνοδος της θερμοκρασίας που θα ενισχυθεί αύριο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Με μια μικρή βελτίωση του καιρού εν μέσω των χαμηλών θερμοκρασιών με τις οποίες μας αποχαιρετά ο χρόνος θα συνεχιστεί η εβδομάδα καθώς ήδη από σήμερα θα έχουμε μια άνοδο της θερμοκρασίας που θα ενισχυθεί αύριο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Αστατος προβλέπεται ο καιρός την παραμονή της Πρωτοχρονιάς χωρίς να αποκλείονται ακόμα και τα χιόνια στα βόρεια της Αττικής.

Για σήμερα η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια. Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας, κυρίως τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιοδυτικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο.

Καταιγίδες

Την Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά θαλάσσια τμήματα.

Στην εκπνοή του χρόνου, Παρασκευή και Σάββατο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές, αλλά στη διάρκεια της ημέρας θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με άστατο καιρό τελειώνει ο χρόνος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">