ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν οι λέξεις ήσαν ευρώ, θα είχαμε αυτόματα λύσει το πρόβλημα του δημόσιου χρέους.

Παρακολουθώντας αυτές τις μέρες τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί φτάσαμε ως εδώ.Νούμερα γραμμένα από τους επιστημονικούς συνεργάτες  επανάληψη των ίδιων κοινοτυπιών, υποκριτική αυτοκριτική, διαπιστώσεις, συντεχνιασμοί, λόγια, λόγια, λόγια χωρίς ουσία.

Η εικόνα υπήρξε για άλλη μια φορά απογοητευτική, εξοργιστική.

Όπως εξοργιστικά είναι και όλα αυτά που λέει τώρα ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ξαφνικά, αποφάσισε να ομολογήσει πως τελικά όλον αυτόν τον καιρό η κυβέρνηση στην οποία μετείχε και εξακολουθεί να μετέχει, έχοντας αναλάβει ένα υπουργείο που στον τίτλο του περιλαμβάνει τη λέξη «ανάπτυξη», είναι αποτυχημένη.

Και θυμήθηκε να φορτώσει όλα τα βάρη στον κ. Παπανδρέου.

Σε μια προσπάθεια να μας πείσει ότι αν εξαφανιστεί από προσώπου γης ο κ. Παπανδρέου, όλα θα διορθωθούν και το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι σε θέση να μας… ξανασώσει – σα να μην πέρασε μια μέρα από τον καιρό των κούφιων υποσχέσεων.

Σε μια προσπάθεια να μας πείσει πως η αποικία θα πάψει να είναι αποικία και οι φύλαρχοι θα πάψουν να είναι φύλαρχοι, αν φύγει από την μέση ο μέχρι χθες «σωτήρας» του τόπου.

Λες και αρκεί να παραδεχθείς τα λάθη σου και να περιγράψεις τις συνέπειες της πολιτικής σου (απομόνωση της χώρας, βαθιά ύφεση, φτώχεια, εθνική ταπείνωση, διάλυση του κρατικού μηχανισμού), για να εξιλεωθείς και να λάβεις την άδεια να συνεχίσεις, δηλώνοντας ταυτόχρονα επιτυχημένος.

Είναι αδύνατον να μετρήσει κανείς πόσες συνεντεύξεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις Τύπου, ανακοινώσεις, παρουσιάσεις νόμων, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών, ομιλίες σε συνέδρια, κοινές συνεντεύξεις με Ευρωπαίους Επιτρόπους και υπουργούς ανήκουν στον ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα http://www.elzoni.gr/
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν οι λέξεις ήσαν ευρώ, θα είχαμε αυτόματα λύσει το πρόβλημα του δημόσιου χρέους. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">