ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσάκας: «Μην κλείσετε αν δεν μιλήσουμε»

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γενάρης πλησιάζει κι όσο στο ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού άπαντες αναμένουν την ψήφιση του νόμου Γερουλάνου που θα βάλει στην τελική ευθεία την καταρχήν συμφωνία του Τζίγγερ με το νέο σαουδαραβικό fund, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να χάσουν παίκτες-«κλειδιά», οι οποίοι από την 1η του νέου έτους έχουν δικαίωμα ανοικτής διαπραγμάτευσης με άλλους συλλόγους, όντας 6 μήνες πριν από την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ο Βλάσης Τσάκας, ενεργώντας ανεπίσημα ως εκπρόσωπος των υποψηφίων επενδυτών, είχε τα τελευταία δύο 24ωρα έναν πρώτο κύκλο επαφών με τους μάνατζερ τριών ποδοσφαιριστών που θεωρούνται άκρως σημαντικοί για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος φυσικά για τους Σιμάο, Νίνη και Χριστοδουλόπουλο. Συγκεκριμένα, ο Τσάκας επικοινώνησε χθες και προχθές με τους εκπροσώπους των παικτών, κατά σειρά με τους Εκτορ Περάλτα, Γιώργο Παθιακάκη και Αντώνη Αποστολόπουλο, θέλοντας αφενός να διερευνήσει τις προθέσεις τους κι αφετέρου να εξακριβώσει και ο ίδιος ποιες είναι πάνω-κάτω οι οικονομικές τους αξιώσεις.

Ο ελληνας μάνατζερ δεν μπήκε σε περαιτέρω συζητήσεις γύρω από το οικονομικό, αλλά ήταν ξεκάθαρος απέναντί τους, λέγοντάς τους:

«Μην κλείσετε σε άλλες ομάδες μέχρι να μιλήσουμε. Κάντε λίγο υπομονή και μην υπογράψετε αλλού μέχρι τις 20 Γενάρη, οπότε κι αναμένουμε να ολοκληρωθεί οριστικά το deal του σαουδαραβικού fund με την πλευρά Βαρδινογιάννη. Τότε θα μπορέσουμε να τα πούμε πιο επίσημα για τα οικονομικά και να είστε σίγουροι ότι θα τα βρούμε...».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσάκας: «Μην κλείσετε αν δεν μιλήσουμε» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">