ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιο τραγούδι πόσταραν περισσότερο στο Facebook το 2011;

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011.

Είστε από αυτούς που ποστάρουν συνέχεια τραγούδια στο profile τους στο Facebook και παρακολουθούν στενά τι ανεβάζουν όλοι τους οι φίλοι για να ανακαλύψουν νέα μουσική;


Τότε σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν τα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα το Facebook Memology για τα πιο δημοφιλή τραγούδια του 2011 στο FB.

Τα 10 τραγούδια λοιπόν που ακούστηκαν περισσότερο στο Facebook τη χρονιά που πέρασε ήταν τα παρακάτω:

1. 'We Found Love' - Rihanna and Calvin Harris
2. 'Last Friday Night (T.G.I.F.)' - Katy Perry
3. 'Sexy And I Know It' - LMFAO
4. 'Titanium' - David Guetta and Sia
5. 'First of the Year' - Skrillex
6. 'Scary Monsters and Nice Sprites' - Skrillex
7. 'Without You' - David Guetta and Usher
8. 'Stereo Hearts' - Gym Class Heroes featuring Adam Levine
9. 'Pumped Up Kicks' - Foster the People
10. 'Someone Like You' - Adele

* Eγω το εχω καταργήσει το Facebook διότι είναι πολυδιαπλεκόμενο, ατελές, και δημιουργία που προτρέπει στον απόλυτο μιμητισμό.

(Υπάρχουν πολλοί σήμερα με σύνδεση στο διαδύκτιο χωρίς προσωπική σελίδα στο Facebook;)

Εαν θέσεις το συγκεκριμένο ως ερώτημα, σχεδόν το σύνολο και ο κάθε ένας ανεξάρτητα, θα εχει καθολική αδυναμία να δηλώσει  οτι δεν επηρεάζεται  διότι είναι επιρρεπής εις τον μιμητισμό, και αυτά που προτάσουν ως βασικά πρωτόκολα τεχνολογικού πολιτισμού ωστε να ακολουθεί.
(Αρα χειραγωγούμενες πιθηκομαιμούδες σχεδόν όλοι, πλήν ελαχίστων φυλών που εχουν μείνει σε πρωτογενές στάδιο.)

Παράδειγμα: Μέχρι σήμερα υπάρχουν φυλές στον πλανήτη (Κλόμπαλ) που ζουν απομακρισμένοι απο τον δομημένο τεχνολογικό πολιτισμό, σε συνθήκες πρωτογενείς χωρίς ουσιαστική πολιτισμική αλλοίωση. (Δεν χρησιμοποιούν ούτε κινητά, ούτε τηλεοράσεις, ούτε υπολογιστές. Χάνουν κάτι σημαντικό;)

Παράδειγμα δεύτερο: Αποδεδειγμένα οι Νεοέλληνες βάση των ισχυόντων σε επίπεδο οικονομίας στρέφονται πάλι σε μορφές ''ενέργειας'' πρωτογενείς. Υπάρχει σημαντική αυξηση των πωλήσεων ξύλων για τζάκια και ξυλόσομπες και μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου. (Χάνουν κάτι σημαντικό με αυτή την στροφή σε πρωτογενείς πρακτικές;)

ΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ AΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Xειραγωγούμενες πιθηκομαιμούδες σχεδόν όλοι απο MEDIA.

Βάση αυτής της αποδοχής του αυταπόδεικτου η οποία ισχύει σχεδόν σε οτιδήποτε, και ειδικά στα ΜEDIA (στα μύδια και τον ρόλο τους στην χειραγώγηση των πολιτών ΒΛΕΠΕ ΤΕΛΕΑΣΤΥ, Καρατζαφέρης), γίνετε πασιφανές πως επηρεάζονται οι χειραγωγούμενοι πολίτες κάθε ηλικίας, ώστε να κάνουν σαφείς επιλογές σε πολιτικό επίπεδο, (ΒΛΕΠΕ ΑΔΩΝΙΙΙΙΙΙΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) και στην συνέχεια στις περισσότερες περιπτώσεις να διαπιστώνουν τον ρόλο των Μ.Μ.Ε στην χειραγώγηση, όπως και την λάθος επιλογή τους.

(Άρα στην συνέχεια αρκετοί αποστρέφονται, αν και αυτό είναι μείζον λάθος.)

Προσωπικά αν και στον ίδιο βαθμό επιρρεπής εις τον μιμητισμό, διότι οι βασικές προσλαμβάνουσες όλων είναι πανομοιότυπες, άρα και ο επηρεασμός, θεωρώ οτι πρέπει να υπάρξει απεμπλοκή έστω για μια φορά απο αναχρονιστικές και τετριμένες κατευθυνόμενες μορφές χειραγώγησης, και στο επόμενο στάδιο ο κάθε πολίτης να απεμπλεκεί απο κάθε γνωστή ενέργεια επιλέγοντας ακριβώς τα αντίθετα αυτών που προβάλουν και προωθούν  τα Μ.Μ.Ε και οι δήθεν ειδικοί ως Κατάλληλα.

Η εποχή εξαπάτησης του πολίτη με φούσκες εχει περάσει, αν και πάρα πολλοί συνεχίζουν να είναι ''επηρρεπείς'' στην χειραγώγηση.

Ενδεδειγμένη επιλογή έστω για μια φορά ως μορφή πειράματος,οι πολίτες να ακολουθούν τα αντίθετα αυτών που επιβάλουν και προωθούν βάση σκοπιμοτήτων Μ.Μ.Ε.

Δοκίμασε και Τόλμησε και θα Διαπιστώσεις.

Γλυφάδα. Δευτέρα 19.12.2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Η Αλήθεια ποτέ δεν προδίδει, η υποκρισία είναι προδοσία..... και ειδικά σήμερα απο προδότες να φάνε και οι κότες, άλλο τίποτα στην Ελλάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιο τραγούδι πόσταραν περισσότερο στο Facebook το 2011; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">