ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Madonna Masterpiece: To soundtrack της ταινίας "W.E" είναι και πάλι στους players

Ενώ βρίσκεται στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του γυναικοκρατούμενου Give me all your love μαζί με τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και τη M.I.A, τραγούδι το οποίο είχε προκαλέσει έναν πανικό στον χωριό του ίντερνετ λόγω της διαρροής του χωρίς την άδεια της, η Μαντόνα (Madonna) είναι και πάλι στους players.

 Αυτή τη φορά η αιτία είναι το Masterpiece το οποίο είναι ένα από τα κομμάτια τους soundtrack της ταινίας της "W.E" και θα είναι και στο καινούριο της άλμπουμ με τον William Orbit, σου υπενθυμίζουμε ,στην παραγωγή.

Πάλι ο ήχος είναι λίγο περίεργος και η φωνή της λίγο αλλοιωμένη αλλά είναι πιο πειστικό από το Give me all your love πως είναι η Madonna αυτή που τραγουδάει κι όχι κάποια που της μοιάζει μπροστά σ'ένα auto tune. Αυτό που λέει ο τίτλος του δεν είναι αλλά είναι ένα πολύ καλό δείγμα της κυρίας που μπορεί να κρατάει ακόμα το στέμμα της βασιλείας στην ποπ η οποία κι επίσημα τελικά θα τραγουδήσει στο Super Bowl στις 5 Φεβρουαρίου.


 
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Madonna Masterpiece: To soundtrack της ταινίας "W.E" είναι και πάλι στους players Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">