ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάπα Research: Απόλυτος νικητής η αδιευκρίνιστη ψήφος


Το υψηλότερο ποσοστό συγκεντρώνει η αδιευκρίνιστη ψήφος. Προτεραιότητα για το 77,2% των ερωτηθέντων η παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Στην πρόθεση ψήφου, η αδιευκρίνιστη ψήφος συγκεντρώνει 29,5%. Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 12,6%, το ΚΚΕ 9,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,2%, ΛΑΟΣ 5,3%, η Δημοκρατική Αριστερά 5%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,8%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,5% και το Άρμα Πολιτών 1%. Άλλο κόμμα δήλωνει ότι θα ψηφίσει το 4,4.

Η πλειονότητα των ερωτηθέντων ζητά σκληρότερη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα και επιθυμεί εκλογές με τη λήξη των διαπραγματεύσεων για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI), η οποία αναμένεται τον Απρίλιο.

Τις περισσότερες θετικές γνώμες του δείγματος συγκεντρώνει ο Λουκάς Παπαδήμος, τον οποίο η πλειοψηφία (40,1%) θα προτιμούσε για πρωθυπουργό στην περίπτωση κατά την οποία στις επόμενες εκλογές δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ακολουθούν σε δημοφιλία οι Φ.Κουβέλης (51,4%), Αντ.Σαμαράς (35%), Αλ.Τσίπρας (30,6%), Αλ.Παπαρήγα (26%), Γ.Καρατζαφέρης (22,2%), Ντ.Μπακογιάννη (21%) και Γ.Παπανδρέου (18,8%).

*Γαϊδούρια, Μουλάρια, Γουρούνια Νεοέλληνες, ο χειρότερος λαός του Πλανήτη χωρίς ίχνος σεβασμού σε αυτούς που πρωτοστάτησαν, σχεδίασαν, και υλοποίησαν.(Τους Πρωτεργάτες)
Δεν υπάρχει ίχνος σύνδεσης με τους Έλληνες.
Τους Έλληνες που έθεσαν πρώτοι την σφραγίδα του κορυφαίου Πολιτεύματος. (Της Δημοκρατίας.)

Τι σχέση εχει το έκτρωμα μπάλωμα του παρόντος με την πρωτογενή μορφή του πολιτεύματος που δημιούργησαν οι Έλληνες;

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάπα Research: Απόλυτος νικητής η αδιευκρίνιστη ψήφος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">