ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρατσιστική επίθεση στη Rihanna

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Η Ριάνα (Rihanna) δεν περνάει και τις καλύτερες γιορτές τις ζωής της αφού κάποια περιοδικά όπως το ολλανδικό Jackie δεν γράφουν και πoλύ ωραία σχόλια για εκείνη και προκάλεσαν οργισμένα status στο twitter.
Ένας συντάκτης του συγκεκριμένου έντυπου το όνομα του οποίου δεν ξέρουμε κανείς, έγραψε ένα κείμενο αναφερόμενος στη Ριάνα ως nigger bitch με porn heels και ghetto ass και πως δεν είναι τίποτα άλλο από μία περφόρμερ που τα βγάζει όλα στη σκηνή κι αν θέλει να βγει γυμνή θα το κάνει. Χοντρό. Και ρατσιστικό όσο δεν πάει. Οπότε εκείνη τιτίβισε στην αρχισυντάκτρια πως:

"Ελπίζω να ξέρεις να διαβάζεις αγγλικά γιατί το περιοδικό σου είναι μία φτωχή εκπροσώπηση της εξέλιξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Πιστεύω ότι δεν ξέρετε να σέβεστε και είστε απελπισμένοι! Υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια στη χώρα σας που θα ήθελαν να αναγνωριστούν για την προσφορά τους κι εσείς πληρώνετε να τυπώσετε ένα κείμενο που ξευτελίζει μια ολόκληρη φυλή! Αυτή είναι η προσφορά σας στον κόσμος! Βάζετε δύο λέξεις τη μία μετά την άλλη με την πρόθεση της ταπείνωσης χωρίς να υπάρχει λόγος. Nigga bitch? Λοιπόν με όλο το σεβασμό, οι δικές μου λέξεις για σας είναι F***k you!!!" (εδώ το αγγλικό)

Μετά απ αυτό η συνέχεια ήρθε στο απέναντι social network και στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook όπου η αρχισυντάκτρια έγραψε πως συγκεκριμένος συνεργάτης τους δεν είχε σκοπό να βλάψει τη Ριάνα, ο τίτλος του άρθρου ήταν ένα κακό αστείο που ξέφυγε από τα χέρια της κι ελπίζουν να κατάλαβε ότι δεν υπήρχε ρατσιστικό υπονοούμενο. Πρόσθεσε επίσης πως είναι λέξεις που ακούμε κάθε μέρα στν κινηματογράφο, στην τηλεόρσαη και στο ραδιόφωνο και το κείμενο ήταν « προιόν αποπροσανατολισμού» Κι όπως καταλαβαίνεις δεν το σωσε με τίποτα..
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρατσιστική επίθεση στη Rihanna Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">