ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ταστάνης προς Κόκκορη για το πρόγραμμα '' ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ'' (VIDEO)

Πρέπει να σταματήσει το θέατρο υποκρισίας που διέπει διαχρονικά τους αρμοδίους σε τοπικό επίπεδο.



Ο δήμος λαμβάνει πάνω απο 250.000 ευρώ ετησίως για ενα σχεδόν ανύπαρκτο πρόγραμμα, το οποίο εχει τέσσερις απλήρωτους εργαζομένους.

Οι τέσσερις εργαζομενοι δεν εχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες 70 ανθρώπων σε τοπικό επίπεδο που κατέθεσαν Αιτήσεις στην Γλυφάδα.

Αυτό που γνωρίζω και δημοσιοποιώ είναι σαφές για την ανυπαρξία βασικών δομών κάλυψης των αναγκών δημοτών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης καθώς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Γεωργούλας - (Δεν μπορώ να κάνω τίποτα) εχουν σαφή ρόλο και κρίνονται για το πλαίσιο διοίκησης στην Πόλη μας.

Οι τέσσερις απλήρωτοι εργαζόμενοι συλλέγουν υπογραφές μια φορά τον μήνα απο αυτούς που κατέθεσαν Αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Kύριε Κόκκορη φορτώνω πολλά χρόνια τις ενέργειες κοινά αμοιβομένων και ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ αρμοδίων. (Οπως ανεύθυνοι είναι σε κάποιες περιπτώσεις και οι Δημότες της Πόλης βάση των επιλογών, και της αποδοχής τους σε ενα πλαίσιο ελλειματικής ΔΗΜΟ - ΚΡΑΤΙΑΣ σε επίπεδο Εθνικό και στην συνέχεια Τοπικό.)

Γλυφάδα 18/12/2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Όταν ο Πατέρας μου έθεσε τον θεμέλιο λίθο καθώς και όλους τους λίθους ώστε να δομηθεί η ενορία Τα εισόδια της Θεοτόκου στην Τερψιθέα Γλυφάδας, και πρίν απο την ενορία το πρώην Αεροδρόμιο που θέλουν να ξεπουλήσουν οι Κυβερνώντες, εσυ και αρκετοί απο τους εκλεγμένους (απο ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ) ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Τέλος δεν κρίνω μόνο εσάς,.......κρίνω τις πρακτικές και των ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και τις δικές μου για το αυτοπόδεικτο ουσιαστικού ελλείματος εκπροσώπησης και διαχείρησης της διοίκησης.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ταστάνης προς Κόκκορη για το πρόγραμμα '' ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ'' (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">