ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ για προσβλητικό φωτομοντάζ ζητά ο Πάγκαλος


Ενα εκατομμύριο ευρώ από τον Αιμίλιο Λιάτσο και το ίδιο ποσό από το Σπύρο Σουρμελίδη, για ένα φωτομοντάζ που τον εμφάνιζε να έχει κεφάλι γουρουνιού, ζητά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σύμφωνα με το "Παρόν".

Ειδικότερα, ο  Θεόδωρος Πάγκαλος ζητά τα ποσά αυτά από την εφημερίδα "Παρασκευή+13" για το φωτομοντάζ με τίτλο "Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Πάγκαλο από 11 εκατατομμύρια μαλάκες", σχολιάζοντας την δήλωση του ότι "όσοι διαδηλώνουν είναι ή κομμουνιστές, ή φασίστες ή μαλάκες".

*Υπάρχει ΜΜΕ που θα μπορούσε να πάρει το μέρος του Πάγκαλου και όχι μιας εφημερίδας που του ασκεί κριτική, όσο σκληρή και αν είναι αυτή;

Υπάρχει.

Το ηλεκτρονικό Έθνος  που σε αυτή την δημοσίευση παίρνει θέση υπέρ του Πάγκαλου υιοθετώντας τους ισχυρισμούς του περί "προσβλητικού" δημοσιεύματος! Για τέτοια κατάντια μιλάμε.

*Πρίν απο αυτούς υπήρξε μια ανάλογη δική μου δημοσίευση με ελάχιστους αποδέκτες που παρουσίαζε τον τέως Πρωθυπουργό Γ.Α.Π.

Δυστυχώς δεν έκανε αγωγή η μήνυση ώστε να πάρει τα ....................μου.

*Τα δυο εκατομμύρια μου.

Τέλος σε μια αποδεδειγμένα μπάχαλο χώρα πολλά ευτράπελα μπορούν να συμβαίνουν όμως είναι περιορισμένου εύρους.

(Θεωρώ απόλυτα ηλίθια πρακτική την προσφυγή σε έντυπα μικρής κυκλοφορίας, όταν εχουν υπάρξει χειρότερα δια μέσω των τηλεοράσεων και δεν υπήρξε το ελάχιστο της ενέργειας.)

Των δυο μέτρων και σταθμών οι πρακτικές των δημοκρατών που δεν είναι Φασίστες, Κομμουνιστές, και Μαλάκες;

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ για προσβλητικό φωτομοντάζ ζητά ο Πάγκαλος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">