ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θεοφάνεια 2012: Ο κόσμος φώναξε κλέφτες...κλέφτες (Ετεροχρονισμένα εναρμονίζεται ο κόσμος)


Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Πειραιά, για να παρακολουθήσει την τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων στην εορτή των Θεοφανείων.

Το «παρών» δίνουν ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο μητροπολίτης Σεραφείμ και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντ. Σαμαράς.

Στην πύλη του λιμανιού προκλήθηκε μικρή ένταση όταν οι αστυνομικές δυνάμεις απαγόρευσαν σε πιστούς να μπουν για να παρακολουθήσουν την τελετή. Η κατάσταση στη συνέχεια εξομαλύνθηκε, με τους αστυνομικούς να ανοίγουν τις πύλες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιτρέποντας σε ομάδες πιστών να παρακολουθήσουν την τελετή.

Κατά την αναχώρηση των πολιτικών, στο τέλος της τελετής, οι πολίτες φώναζαν «κλέφτες, κλέφτες».

Ανάλογα συνθήματα και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε 5 συλλήψεις πολιτών που αποδοκίμασαν έντονα τον Κάρολο Παπούλια στην Χαλκίδα προχώρησε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. Οι πολίτες που φώναζαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας "ντροπή σου" και "παραιτήσου τώρα" ανάγκασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναχωρήσει πολύ νωρίτερα από τον Αγιασμό, δεκαπέντε μόλις λεπτά μετά την άφιξή του.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην Χαλκίδα, συνοδευόμενος από τον υπουργό υπουργός Εσωτερικών, Αναστάσιο Γιαννίτση.

Ο κ. Παπούλιας αποχώρησε μετά την ολοκλήρωση της τελετής χωρίς να κάνει δηλώσεις.

ΚΛΕΦΤΕΣ.....ΚΛΕΦΤΕΣ.....ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ.



Αποδοκιμασίες ακούστηκαν από συγκεντρωμένους πολίτες ενάντια στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία για τα οικονομικά μέτρα, τόσο κατά την διάρκεια της τελετής, όσο και κατά την αποχώρηση του 'Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με γιουχαΐσματα πραγματοποιήθηκε φέτος η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά και το Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα μετά τη λειτουργία και κατά την αποχώρηση των πολιτικών στον Πειραιά ο κόσμος φώναζε «κλέφτες- κλέφτες».

Στη Δεξαμενή Κολωνακίου, κατά την αποχώρηση των πολιτικών, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν στην υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου "ντροπή", "καλοφάγωτα" και "φέρε τα λεφτά πίσω".


Γλυφάδα web, 6/1/2012
 
Γιάννης Κουρδομένος
 
*σημείωση: Στην Πολιτική δεν υπάρχει ίχνος Αρμονίας, όπως και στους Πολιτικούς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θεοφάνεια 2012: Ο κόσμος φώναξε κλέφτες...κλέφτες (Ετεροχρονισμένα εναρμονίζεται ο κόσμος) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">