ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπαμπά συνεργάσου ελεγε η θυγατέρα

«Μπαμπά συνεργάσου»

Εκκλήσεις προς τον μπαμπά της, Κίμωνα Κουλούρη, να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς που τον είχαν σταματήσει μετά την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, έκανε η κόρη του με την οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα της παραβίασης του κόκκινου σηματοδότη, το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ. «Μπαμπά συνεργάσου και μη συμπεριφέρεσαι έτσι», ήταν, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, οι προτροπές της κόρης προς τον πατέρα της.

Οι ίδιοι συνδικαλιστές υποστηρίζουν, επίσης, ότι η κόρη του Κ. Κουλούρη, του έλεγε συνεχώς να μη φωνάζει προς τους αστυνομικούς.
Ο Κ. Κουλούρης υποστήριξε σήμερα στον σταθμό (Bήμα fm) ότι έχασε τον έλεγχο των νεύρων του, αλλά δεν παραδέχτηκε ότι κτύπησε με το όχημά του τον αστυνομικό.

Οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ λένε, επίσης, ότι ο τραυματισμός του συναδέλφου τους έγινε όταν ο πολιτικός επιχείρησε να φύγει.
Ο Κ. Κουλούρης υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο 1,5 τόνου να έπεσε πάνω σε έναν άνθρωπο και να του προκάλεσε μόνο διάστρεμμα στο γνωστό επεισόδιο κατά στον τροχονομικό έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ του Σαββάτου.
«Έχασα τον έλεγχο τον νεύρων μου, μια κακιά στιγμή ήταν. Φανταστείτε όμως ένα αυτοκίνητο 1,5 τόνων να πέφτει πάνω του και να του προκαλεί διάστρεμμα; Έχει ηθική και ίχνος λογικής αυτό; (…) Σεβάστηκε κανείς το κοριτσάκι 15χρονών που οδύρεται και κλαίει με τον πατέρα του περικυκλωμένο από 30 αστυνομικούς λες και βρήκαν τον τρομοκράτη;», αναρωτήθηκε.

Συγχαρητήρια από Παπουτσή
Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, δέχθηκε σήμερα και συνεχάρη για τη στάση που τήρησαν, τους τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι διενήργησαν τον έλεγχο στον τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

(Κουλούρηδες,Παπουτσήδες,Σαμαράδες κ.α εχετε κάνει Πολιτικούς. Τι μπορείς να περιμένεις στη συνέχεια;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπαμπά συνεργάσου ελεγε η θυγατέρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">