ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Καιρός - Πρόγνωση καιρού για 17/03/2012 και 18/03/2012

Ο Καιρός των Ελλήνων

Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει το Σάββατο με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα καταγράψει άνοδο.

Αναλυτικότερα, αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με νοτιοδυτικούς ανέμους 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία μεταξύ 5 και 18 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 5 και 18 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη με νοτιάδες 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα τις πρωινές ώρες αναπτύσσονται τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα, ενώ βαθμιαία θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 και τοπικά στα νότια 5-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 5 και 19 βαθμών Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3-4 και στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 2 και 19 βαθμών Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη με δυτικούς νοτιοδυτικούς ανέμους 4-5 μποφόρ και θερμοκρασίες μεταξύ 7 και 16 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4-6 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 9 και 16 βαθμών Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για 18/03/2012

Γενικά αίθριος και σχετικά ζεστός ο καιρός την Κυριακή με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, ενώ ομίχλη σημειώνεται κατά τόπους τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα καταγράψει άνοδο, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, όπου τοπικά θα φθάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Καιρός - Πρόγνωση καιρού για 17/03/2012 και 18/03/2012 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">