ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιστρέφει ο Σπανούλης

Παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, που δεν προέρχονται από διάστημα απραξίας αναζητά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Βασίλης Σπανούλης.

Οι δύο προϋποθέσεις που θέτει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» περιορίζουν τις διαθέσιμες επιλογές και η προσπάθεια να βρεθούν παίκτες να προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, λόγω της απόφασης της διοίκησης να μην πληρώσει «μπάι άουτ» για να διακόψει συμβόλαια. Στον Ολυμπιακό έχουν περιορίσει τις προσδοκίες τους από τις ενδεχόμενες μεταγραφές και θεωρούν ότι εκείνο που προέχει είναι η βελτίωση και εξέλιξη της ομάδας και κυρίως των νεαρών παικτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για την εκτός έδρας συνάντηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο, αναγνωρίζοντας ότι το ματς είναι επικίνδυνο, καθώς η Νέα Σμύρνη είναι παραδοσιακά από τις πιο δύσκολες έδρες της Α1, ενώ οι «κυανέρυθροι» την φετινή σεζόν παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστικοί.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να έχει στην διάθεση του τον Κέιλιν Λούκας, ο οποίος ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο «Ντούντα» δεν υπολογίζει για το ματς της Τετάρτης τους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη, Λάζαρο Παπαδόπουλο και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Επιστρέφει ο Σπανούλης

Η αποθεραπεία των τριών παικτών εξελίσσεται ομαλά και ο Σπανούλης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Η επιστροφή του σε αγώνες προγραμματίζεται για το διάστημα πριν την έναρξη του «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας στις 18 του μηνός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιστρέφει ο Σπανούλης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">