ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέο "stop" αστυνομίας ενόψει Κυπέλλου


Την άρνηση μια ακόμα φορά της αστυνομίας δέχθηκε η "πράσινη" ΠΑΕ στο αίτημα παρουσίας οπαδών της στη Νέα Σμύρνη και το νοκ άουτ ματς με τον Πανιώνιο.

Για μια ακόμα φορά η ελληνική αστυνομία είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού, στο θέμα των οπαδών του αφού στο νοκ άουτ παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος δεν επιτρέπει την παρουσία τους στη Νέα Σμύρνη, την ώρα που η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ δεν είχε κανένα θέμα.

Η ελληνική αστυνομία σε αντίθεση με άλλους συλλόγους συνεχώς βάζει μπλόκα με αστείες δικαιολογίες στους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους στην πορεία της στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Μετά τα όχι στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδος με πρόσφατο αυτό του Αγρινίου και το ματς της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική, στη σύσκεψη της Δευτέρας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και παρά τη συμφωνία των δυο ομάδων για να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους και το "τριφύλλι" να παίξει με τον κόσμο του η ελληνική αστυνομία αρνήθηκε και πάλι.

Οι εκπρόσωποι της αστυνομίας, δικαιολογήθηκαν για λόγους ασφαλείας όπως τόνισαν χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για το γεγονός ότι το γήπεδο του Πανιωνίου είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και πως το παιχνίδι διεξάγεται αργά το βράδυ και δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των κατοίκων.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι δεν θα υπάρξει ούτε εκδοτήριο την μέρα του αγώνα για τους φιλοξενούμενους και πως η είσοδος θα γίνεται με την επίθεση κάρτα φιλάθλου.

Με δεδομένο αυτό και την αντίθετη αντιμετώπιση στους φίλους του Ολυμπιακού, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θεωρούν πως λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέο "stop" αστυνομίας ενόψει Κυπέλλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">