ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Νταλάρας: Συναυλίες αλληλεγγύης είσοδος ελεύθερη (Πότε θα μιλήσεις για την ''Ελεύθερη'' Ραδιοτηλεόραση;)

O Γιώργος Νταλάρας ξεκινάει μία σειρά συναυλιών στις άκρες της Αθήνας και του Πειραιά με είσοδο ελεύθερη.

Πότε θα μιλήσεις Γιώργο για την ''Ελεύθερη Ραδιοτηλεόραση'' και το έγκλημα που τέλεσαν μετά το 1989 ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο παρόν; (Θυμάμε οτι έχεις ενημερωθεί και εσυ)

Σε καλώ δημόσια αυτό να το πράξεις σε μια συναυλία και ειδικά στη Νότια Αθήνα, που κάποιοι για συγκεκριμένους λόγους και πολιτικές σκοπιμότητες, φρόντισαν επιμελώς ώστε να μην υπάρχει ούτε ενας ραδιοφωνικός σταθμός των Πρωτεργατών του Χώρου της Χώρας μας, ούτε ένας διαδημοτικός σταθμός των εκατομμυρίων δημοτών και παράλληλα ψηφοφόρων, ούτε ένας των δημοτών.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ενω φρόντισαν να διορίσουν χιλιάδες, να διορίσουν αργόμισθους, να διορίσουν τα μέλη των κομμάτων τους, να δώσουν χρίσματα σε εκατοντάδες κ.α. πολλά που τα γνωρίζουν όλοι.

(Ούτε ένας των δημοτών και της Δημοκρατίας, μόνο των διπρόσωπων, υποκριτών, και ψευτών με ομίλους και εξαγορασμένους, με διαφημιστικές εταιρίες, με δισκογραφικές και λαμογιές, και καταπατήσεις, και ότι άλλο θέλεις σε μια Χώρα που δεν έχει τον ελάχιστο σεβασμό σε αυτά που δημιούργησαν οι Έλληνες)

Οι Έλληνες δημιούργησαν τον Πολιτισμό προδιαγραφών, δεν δημιούργησαν Καπιταλιστικά Μονοπώλια.

(Η Δημοκρατία, η Ολυμπιάδα, οι Τέχνες, οι Επιστήμες δωρεάν υιοθετήθηκαν,  υπάρχουν, και τελούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη)

Αξιολόγηση του επιτευγματος πολιτευτών και διορισμένων τους γίνεται;
(Μοναδικό φαινόμενο για ρεκόρ στο βιβλίο γκίνες)

Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα fm 1977 - 2004  90,6 mhz MΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ώστε να εξυπηρετούνται οι σκοπιμότητες απατεώνων.
(Eίναι γνωστό το πλαίσιο χειραγώγησης, και οι πολιτικές κατά κάθε μορφής ανεξαρτοποίησης απο κόμματα και πολιτικές πολυεθνικών, και το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών σε Μονοπώλια και ομίλους διαπλοκής, με καταπάτηση όλων των διατάξεων του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ απο τους δήθεν εκπροσώπους του ΠΟΛΙΤΗ.)

Ο Πολιτισμός είναι σε τέτοιο βαθμό έκπτωτος, ειδικά στη Γλυφάδα, που όμοια κατάσταση δεν υπάρχει πουθενά σε ολόκληρη την Υφήλιο. (Αρκεί να ανατρέξει κάποιος στο σύνολο των υπονομεύσεων με δόλο, και την στάση του συνόλου αυτών που εμπλέκονται με τα κοινά)

Και τέλος, το μοντέλο των μονοπωλίων που απεδέχθησαν σχεδόν όλοι, και συνεχίζουν αρκετοί να αποδέχονται, υποβάθμισε σε όλους τους τομείς το σύνολο. Όσο διαπιστώνω την υποκρισία και την αποστροφή στην ΑΛΗΘΕΙΑ (Στο παραγώμενο χωρίς σκοπιμότητες, και την διαμόρφωση της Δημοκρατίας σε όλους τους τομείς απο το σύνολο),  είμαι βέβαιος στο 100% οτι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα διαφοροποιήσεων και αλλαγών ούτε στο μέλλον.

Η πρώτη συναυλία θα δοθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Ηρακλείου Αττικής στο Νέο Ηράκλειο.

Είναι η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Με ελεύθερη είσοδο και με ένα κάλεσμα στον καθένα, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία, να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοιακό σκοπό που η ίδια η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει.

Info:
Ώρα έναρξης έναρξης όλων των συναυλιών: 19:30.

25 Φεβρουαρίου στο Νέο Ηράκλειο (Κλειστό Γήπεδο Ηρακλείου Αττικής)
29 Φεβρουαρίου στην Νίκαια του Ρέντη (Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας ʽ Ο Πλάτων ʽ – Π.Ράλλη και Θηβών)
5 Μαρτίου στο Ίλιον (Κλειστό Γυμναστήριο ʽΓ.Κακαούρηςʼ)
10 Μαρτίου στην Δάφνη (Κλειστό Γυμναστήριο ʽΜιχάλη Μουρούτσουʼ)
17 Μαρτίου  στην Ηλιούπολη (Αʼ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης)
24 Μαρτίου στην Καλλιθέα (24/03: Δημοτικό Γυμναστήριο ʽΈσπεροςʼ)

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν ειδικές προσκλήσεις ή κρατημένες θέσεις και η χωρητικότητα των αιθουσών εξαντλείται με βάση τον χρόνο προσέλευσης του κοινού.

ΥΓ: Συγχαρητήρια στον Γιώργο Νταλάρα για την συγκεκριμένη ενέργεια, έστω και εαν κάποιοι τον κατακρεουργούν. (Γνωρίζουμε τι ισχύει σε όλο το φάσμα της κοινωνίας απο κομπλεξικούς και αναξιοκρατικά πλαισιωτές)

ΥΓ 2: Δεν προκαλεί εντύπωση σε κανένα οτι οι περισσότεροι σε όλους τους τομείς της Ελληνικής πραγματικότητας δεν πλησιάζουν τη ΓΛΥΦΑΔΑ.

ΥΓ 3: Μήπως η Ελλάδα εχει πεθάνει και κάποιοι τρέφουν ψευδαισθήσεις αντλώντας ελλειπή ενέργεια απο στίχους η οποία δεν αρκεί για τίποτα στην δεδομένη Υποκρισία στο Νότο, εκεί που υπήρξε το Απόλυτο της Αλήθειας που ουδείς και ποτέ θα φτάσει;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Νταλάρας: Συναυλίες αλληλεγγύης είσοδος ελεύθερη (Πότε θα μιλήσεις για την ''Ελεύθερη'' Ραδιοτηλεόραση;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">