ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρήστος Παπουτσής: Βάζει υποψηφιότητά για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ !!!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής
Υπέρμετρο το θράσος αρκετών που οδήγησαν την Χώρα και τους πολίτες σε διχασμό και πλήρη απαξία πρός την πολιτική.

(Όταν αυταπόδεικτα η ανικανότητα σήμερα προσμετράται ως θετικό πρόσημο, σταδιακά θα υπάρξει πλήρης διάσπαση και κατακερματισμός. Ολοκληρωτική θα είναι μακροπρόθεσμα η ισωπέδωση όλων των βασικών αξιών, όταν οι Πολίτες συναινούν διαχρονικά στο θράσος, ξεχνούν εύκολα, και δεν έχουν επίπεδο αξιολόγησης της χειραγώγησης που υφίστανται. (Τελικά στο τέλος θα μείνει μόνο η γύμνια της Υποκρισίας.) 

Σήμερα στην Ελλάδα εχουμε ενα λαό ο οποίος δεν εχει πλέον κανένα βασικό επίπεδο Αξιών και αξιοκρατικών διαδικασιών, απόρροια των ενεργειών που ακολούθησαν και ακολουθούν Πολιτευτές και κόμματα, με διεύρυνση σε όλους τους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας ως ενδεδειγμένου προτύπου, βέβαια κάκιστης μορφής με αρνητικές επιπτώσεις για την μετεξέλιξη και την Δημοκρατία.

Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς με διευρυμένο ευτελές επίπεδο σε ολη την Ελληνική επικράτεια,  μένει το θράσος των ενεργειών ως βασική Αξία, και βάση αυτού υπάρχει συνέχεια, άρα οι προδιαγραφές του παραγώμενου αποτελέσματος είναι μηδαμινές.

Τελικά το ΠΑΣΟΚ αναμένεται  *σύντομα να διαλυθεί σύμφωνα με την εκτιμηση μου.

Γλυφάδα Web, Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Κάνε μια προσπάθεια να με αμφισβητήσεις.

ΥΓ 2: Η διαδικασία άποψης είναι μοναδικής σχολής, ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ.

ΥΓ 3: Oφείλεις να γνωρίζεις σε μια περίοδο που επικρατεί πλανητικά ο μιμητισμός ως κυρίαρχο στοιχείο, ότι υπάρχει και η μοναδικότητα. (Πρότυπο)

ΥΓ 4: Διάβασα, είδα, άκουσα, σχεδόν το σύνολο των απόψεων όσων αφορά τον Παπουτσή και τις ενεργειές του. (Άρα γνωρίζω καλύτερα τι σημαίνει πρότυπο, δεν υπάρχει αυθαιρεσία, ουτε εγωκεντρισμός, αυταρέσκεια, και οτιδήποτε άλλο στην αποψή μου και την στάση μου απέναντι σε μιμητικά λειτουργούντες Νεοέλληνες) 

Νομίζεις οτι έχουν βγει όλοι απο το ίδιο ''καλούπι'' χειραγώγησης και ολοκλήρωσης της προσωπικότητας τους. (Βέβαια οι ίδιοι δεν έχουν την δυνατότητα αντίληψης του επιπέδου χειραγώγησης και λειτουργίας τους, διότι σχεδόν στο συνολό τους δεν είναι επιστήμονες Κοινωνιολογίας)

Προκαλεί τουλάχιστον αηδία ο διευρυμένος παραγώμενος μιμητισμός με έντονο το στοιχείο υποκρισίας, απο αυτούς που δηλώνουν οτι θέλουν και προσδοκούν ριζικές αλλαγές, ενω διαπιστώνεις την καθολικότητα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ χαμηλής νόησης πολιτών, που συνδράμουν και ενδυναμώνουν τον υποκριτικό μιμητισμό χαμηλών προδιαγραφών.

(Πρέπει σταδιακά να αξιολογήσουν και να καταλήξουν ώστε να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα για το μέλλον της Χώρας και των πολιτών. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;)

(ΕΣΥ,ΕΓΩ,ΑΥΤΟΣ, ΑΥΤΗ, ΑΥΤΟΙ, οι αυτοί που σου επιβάλλουν με χειραγώγηση και βλακωδώς διαχρονικά αποδέχεσαι;)

Ο ρόλος της κομματοκρατίας του διπολικού καθεστωτικού συστήματος 38 ετών ήταν συγκεκριμένος. Υπονόμευσε με κάθε δυνατή μέθοδο και διαδικασία την αξιοκρατία και επέβαλε και επιβάλλει την καθολική αναξιοκρατία. (Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα παραγώμενα στις τοπικές κοινωνίες, στους Δήμους)

Γνωρίζεις την υπόσταση και την λειτουργία των κομμάτων καθώς και τις παραμβατικές διαδικασίες στις τοπικές κοινωνίες, ώστε να υπονομεύεται η αξιοκρατία, το δίκαιο, και η αλήθεια με επιβολή μελών κομμάτων χωρίς ίχνος αξιοκρατικών διαδικασιών.

Και τέλος, υπάρχει μια νεολαία που γνώρισε μόνο αυτής της μορφής διαδικασίες, τις θεωρεί ενδεδειγμένες, και είναι αρκετοί και αρκετές εξ' αυτών που εχουν πλαισιώσει, και το μόνο που κάνουν ως απόλυτα τεμπέλικα όντα χαμηλής νόησης, είναι LIKE στο FACEBOOK γνωριζόντων και αναξιοκρατικά πλαισιωτών, η να ψηφίζουν ακατάλληλους και υποκριτές.
Θεωρούν οτι με τέτοιες διαδικασίες συνδράμουν υπέρ της Δημοκρατίας και της διαμόρφωσης του πλαισίου που απαιτείται για την μετεξέλιξη.

*Η διάλυση του ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένη βάση των μετρήσεων και των ποσοστών, όπως και της Ν.Δ, μετά απο 38 χρόνια εναλλαγής χωρίς κανένα επίπεδο ουσιαστικής Αλλαγής.

Την παραίτησή του από υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπέβαλε στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο Χρήστος Παπουτσής, καθώς πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως στις αρχές Μαρτίου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ήδη συνεργάτες του έχουν κινητοποιηθεί για να συγκεντρώσουν τις υπογραφές που απαιτούνται για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Η ανακοίνωση δρομολογείται για μετά το Εθνικό Συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί, αμέσως μετά την διήμερη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Η Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαρτίου. Τη δεύτερη μέρα θα γίνει το Εθνικό Συμβούλιο, οπότε θα ανακηρυχθούν οι υποψηφιότητες. Η εκλογή θα γίνει στις 18 Μαρτίου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρήστος Παπουτσής: Βάζει υποψηφιότητά για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">