ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση στον Αντώνη Κανάκη του βουτυρομπεμπέ

Άδωνις Γεωργιάδης new
Την απάντησή του στην έντονη κριτική που του ασκεί τις τελευταίες μέρες ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα», έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ιόνιο FM».

«Ο κύριος Κανάκης είναι προφανές ότι είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος και βγάζει όλη αυτή τη χολή που βγάζει αυτή η πλευρά του πολιτικού φάσματος. Δεν θέλω να του στείλω ένα μήνυμα, δεν είμαστε φίλοι, ούτε συνεργάτες. Αν δεν καταλαβαίνει από μόνος του ότι το να παίζει έναν άνθρωπο από το πρωί ως το βράδυ είναι ένα είδος μανίας, τι να πω;

 Έχω συνηθίσει την κριτική όλα αυτά τα χρόνια. Έχω μεγάλο βαθμό ανοχής, μπορώ να σας πω. Είμαι λίγο χοντρόπετσος. (…) Έχει εμμονή μαζί μου ο Κανάκης, όχι εμπάθεια.(…) Δεν έχω πρόβλημα να με σατιρίζουν, το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια. Αλλά μέσα στην εβδομάδα το παράκαναν σε σημείο εμμονής. Όλη η εκπομπή ήταν αφιερωμένη σε μένα» δήλωσε ο ίδιος.

(Τελικά σε αυτή τη Χώρα δεν είναι να δίνεις περισσότερη σημασία (πέραν του δέοντος) σε φελλούς της Ελληνικής πραγματικότητας) Είναι γνωστό με ποιές διαδικασίες ψωνιστήρια μηδαμινής σημασίας και σπουδαιότητας, με τις γνωστές διαδικασίες αναξιοκρατίας έχουν δημόσιο λόγο, πλαισιώνουν θέσεις πολιτευτών, (Ο λαός στηρίζει την σαβούρα που εαν δεν ήταν στην πολιτική και την τηλεόραση τα ψώνια θα ψοφάγανε) και υπάρχουν αρκετοί με δημόσιο λόγο και παρουσία, χωρίς καμία απολύτως προσφορά (Σε μια χώρα που η αναξιοκρατία είναι το βασικό δεδομένο γνωστό σε όλους) φυσικό και επόμενο να επιπλέουν οι φελλοί.

Ο λαός εχει χιούμορ και είναι μεγαλόψυχος οπότε στηρίζει αχρηστα ψώνια της Ελληνικής πραγματικότητας, όμως οχι επ'αόριστον γιατί αρχίζει να συνηδειτοποιεί το λάθος των επιλογών του.

Είναι γνωστό σε μια Χώρα που υιοθέτησε τον Καραγκιόζη, οτι πολλοί καραγκιόζηδες εχουν επιλεγεί βάση της επανάληψης των ιδίων φαινομένων αποδοχής με διαδικασίες χειραγώγησης δια μέσω του Θεάματος.

Οι ημιμαθείς Νεοέλληνες επηρρεαζόμενοι απο τα δρώμενα του θεάματος και ελλείψει πραγματικού επιπέδου Πολιτισμού επιλεγουν καραγκιόζηδες με δημόσιο λόγο απο τηλεοράσεις χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζουν τις ελλειματικές προσωπικότητες χωρίς κανένα επίπεδο Αξιών και ουσιαστικών δυνατοτήτων.

Τον κάθε καλοαναθρεμένο βουτυρομπεμπέ που τα βρήκε έτοιμα απο τον μπαμπά, και με το δάκτυλο στο στόμα και τα λεφτά του μπαμπά προσπαθεί να πείσει για την αξία του. (Οι νεοέλληνες σίγουρα λειτουργούν επηρρεαζόμενοι απο το θέαμα χωρίς να γνωρίζουν τι πράττουν)  

Γλυφάδα 28.02.2012

Γιάννης Κουρδομένος

 
YΓ: Προσωπικά μου προκαλεί αηδία η υποκριτική αποδοχή Νεοελλήνων, οι οποίοι δεν εχουν κανένα επίπεδο Αξιών. Ειδικά στους κόλπους της Ν.Δ. και εν μέρει του ΠΑΣΟΚ που η συντριπτική πλειοψηφία πολιτεύοτανε με τα φράγκα, το όνομα και την πελατεία του μπαμπά, διότι οι περισσότεροι τα βρήκανε έτοιμα και αυτό θεωρείται επίπεδο Αξιών. (Άλλωστε είναι ο σημαντικότερος λόγος που η Ελλάδα πάτωσε)

Όσοι τα βρίσκουν έτοιμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, δεν πληρούν κατάλληλες προδιαγραφές

Οι νεοέλληνες και νεοελληνίδες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους Έλληνες και το πραγματικό σύστημα Αξιών. (Λειτουργούν βλακωδώς με το συναίσθημα, και εντυπωσιαζόμενοι με τα μεταδιδόμενα των τηλεοράσεων που τυνχάνουν καλύτερης αποδοχής ακόμα και των οικίων τους προσώπων)

Υπάρχουν σήμερα εκατομμύρια νεοέλληνες που δίνουν περισσότερη βαρύτητα στα υποκριτικά λεγώμενα τρίτων δια μέσω τηλεοράσεων, και υποβαθμίζουν ακόμα και τα οικία τους πρόσωπα (καθημερινά σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες ο κοντινότερος ''συγγενής'' των Νεοελλήνων είναι ο εξ'αποστάσεως άγνωστος και άγνωστη του χαζόκουτου)

Πολιτισμός ''προδιαγραφών''

Άρα γιατί πάτωσε η Ελλάδα μετά το 1989 και την ''Ελεύθερη'' Ραδιοτηλεόραση;

Νταλάρα πότε θα μιλήσεις;
(Γιατί οι πουλημένοι νεοέλληνες βγάζουν τον σκασμό)
(Και οι περισσότερο πουλημένοι κατοικούν στη Γλυφάδα)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση στον Αντώνη Κανάκη του βουτυρομπεμπέ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">