ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ψηφίστηκαν οι μειώσεις σε μισθούς - συντάξεις απο διπρόσωπους διφορούμενους

Ψηφίστηκαν οι μειώσεις σε μισθούς - συντάξεις

Ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών  απο διπρόσωπους διφορούμενους βουλευτές.

Αποτελεί τον πρώτο εφαρμοστικό νόμο του νέου μνημονίου και το οποίο περιλαμβάνει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και τις αλλαγές στις κλαδικές συμβάσεις εργασίας.

Στην ονομαστική ψηφοφορία, με την οποία έκλεισε η συζήτηση του νομοσχεδίου, στην Ολομέλεια της Βουλής, πήραν μέρος 283 βουλευτές.
"Ναι" επί της αρχής ψήφισαν οι 202 και αρκετοί εξ' αυτών απόλυτα διφορούμενοι και διπρόσωποι, που ήταν κατά του Μνημονίου όμως ψηφίζουν ΝΑΙ επι νομοσχεδίων υπέρ του Μνημονίου και κατά του λαού, "όχι" οι 80 και ένας ψήφισε "παρών".

Είναι δυνατόν ή συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που εμπαίζεται και προσβάλλεται απο αυτές τις μεθοδεύσεις διπρόσωπων, να στηρίξουν ψηφίζοντας αυτά τα διφορούμενα πρόσωπα;

Aυτό να διαπιστώσω στις εθνικές εκλογές ώστε να αντλώ κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζω τους Νεοέλληνες ηλιθίους και προδότες, αρχικά του ατόμου τους.
(Ως πότε ρε βλάκες με περικεφαλαία θα ψηφίζεται αυτούς τους διπρόσωπους συμφεροντολόγους που θησαυρίζουν ενω προσβάλλουν τον λαό;)

(Οσο περισσότερο διαπιστώνουν οτι ο λαός υπονομεύεται ενω μαζοχιστικά πηγαίνει και τους ψηφίζει, οχι διπρόσωποι ''τετραδιάστατοι'' θα γίνουν οι χαρακτήρες τους, και οι πρακτικές τους, ανάλογες)

Ανάλογο ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τα άρθρα και τις δύο τροπολογίες που κατατέθηκαν και οι οποίες εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία.

Οι ρυθμίσεις προβλέπουν μεταξύ άλλων τη μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22% και τις περικοπές 12% έως 20% σε κύριες-επικουρικές συντάξεις και τις αλλαγές στις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις.

Αύριο θα γίνει στη Βουλή και η ψηφοφορία για την ενοποίηση των επικουρικών ταμείων και τα μέτρα του υπουργείου Υγείας για την υποχρεωτική συνταγογράφηση δραστικής ουσίας, την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων και την υποχρεωτική ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ψηφίστηκαν οι μειώσεις σε μισθούς - συντάξεις απο διπρόσωπους διφορούμενους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">