ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γερμανοί εφοριακοί στις Δ.Ο.Υ. - Τέρμα οι λαμογιές γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών κ.α.

«Απόβαση» Γερμανών εφοριακών στις Δ.Ο.Υ.

Η Γερμανική κυβέρνηση η οποία μετά απο 72 Χρόνια εχει πάλι τον πρώτο λόγο και ρόλο στην υπο ''κατοχή''Ελλάδα, συντονίζει την επιχείρηση ασφαλούς αποκομιδής των εσόδων της, και αυτής της μορφής ενέργειες που είναι απόρροια της διαμόρφωσης πολιτών χωρίς ίχνος Ντροπής, γίνονται δεκτές απο τους Νεοέλληνες.

Διαπιστώνεις Αναγνώστη και αναγνώστρια, εσύ που δεν ευθύνεσαι στον ελάχιστο βαθμό, ποιοι είναι οι δήθεν κατάληλοι που επιλέγουν σε πολιτικό επίπεδο Προδότες. Ο όρος προδότες ενοχλεί κάποιους που συστηματικά προσπαθούν να κάνουν χαρακτηρισμούς συκοφάντισης της Αλήθειας.
Εαν τέτοιας μορφής ενέργειες δεν ενοχλούν το σύνολο του λαού μας, κάτι τραγικό πρέπει να συμβαίνει. (Μάλλον εχουν χάσει απόλυτα την συνείδηση και την εθνικότητα τους για μαύρο χρήμα, το οποίο θα το πληρώσουν κάποια στιγμή αρκετά περισσότερο)

Γλυφάδα Web, Σαββάτο 25 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Δεν ντρεπεστε ρε γουρούνια Νεοέλληνες;

ΥΓ 2: Όταν τεθεί σε ισχύ αυτό το πλαίσιο, πήγαινε λαμόγιο Αρχιτέκτονα, Γιατρέ, και δικηγόρε, να πιάσεις τον Γερμανό έφορο ελεγκτή, και να του πουλήσεις το παραμύθι οτι είσαι μέλος του κόμματος (η εκλεγμένος, σύμβουλος) και επηρεάζεις...... και τις τρίχες, όπως και να του πετάξεις ενα τούβλο ώστε να κάνει τα στραβά μάτια ο διευθαρμένος.

ΥΓ 3: Κάποιοι λαλάκηδες.... που είναι μόνο για σφαλιάρες,  βρήκαν πρόσφορο έδαφος ώστε να κάνουν τις μαλαγανιές τους, θεωρόντας ότι εσαεί και επ'άπειρον θα υπάρχει η επανάληψη που τους βολεύει και εξυπηρετεί. (Η συναλλαγή μεταξύ διευθαρμένων ''γνωριζόντων'' του Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, όπως και η μη απόδοση των οφειλών τους ώστε να την πληρώνουν οι άλλοι)

(Πρέπει σταδιακά να αφυπνίζονται και οχι να ταυτίζονται οι υπόλοιποι που πληρώνουν την απατεωνία αυτών)

Με περισσότερα από 160 στελέχη γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών αναμένεται να ενισχυθεί ο ελληνικός φορολογικός μηχανισμός, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Wirtschafts Woche, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα.

Το περιοδικό επικαλείται τον γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Χανς Μπέρναρντ Μπέους, ο οποίος εξηγεί ότι βασικό κριτήριο αποτελεί η γνώση ξένης γλώσσας - κάποιοι από αυτούς μιλούν και ελληνικά -, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται η επανενεργοποίηση συνταξιούχων εφοριακών, οι οποίοι διαθέτουν ειδική εμπειρία.

Πολλοί προέρχονται από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ο υπουργός Οικονομικών του οποίου, Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόγιανς, συγκρίνει τις ανάγκες της Ελλάδας με αυτές της ανατολικής Γερμανίας την δεκαετία του '90 και υπενθυμίζει ότι ακόμη και οι ανατολικογερμανοί είχαν επιφυλάξεις τότε προς την Δύση.

«Στην Ελλάδα θα είναι ακόμη μεγαλύτερες οι επιφυλάξεις, εξαιτίας εν μέρει και των ακατάλληλων διατυπώσεων που χρησιμοποιούν κάποιοι στην Γερμανία», επισημαίνει.

Το δημοσίευμα επικαλείται ακόμη απόρρητη έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο μηχανισμός συλλογής φόρων στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και αναφέρεται ενδεικτικά σε μεγάλα ποσοστά ελεύθερων επαγγελματιών όπως γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς που δηλώνουν έσοδα κάτω από το αφορολόγητο όριο, αλλά και σε επιχειρηματίες οι οποίοι δεν καταβάλουν ΦΠΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γερμανοί εφοριακοί στις Δ.Ο.Υ. - Τέρμα οι λαμογιές γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών κ.α. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">