ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Playboy Διαστημικό στριπτίζ με τη σφραγίδα του

Τα κουνελάκια του Playboy θα προσφέρουν στο μέλλον και στριπτίζ... διαστημικού επιπέδου

Στον σχεδιασμό του σταθμού συμμετέχουν και επιστήμονες της NASA

Στριπτίζ χωρίς τον περιορισμό της βαρύτητας θα είναι μια από τις διασκεδάσεις που θα προσφέρεται στους τουρίστες του Διαστήματος στο μέλλον, αφού το περιοδικό Playboy σε συνεργασία με την εταιρεία του Ρίτσαρντ Μπράνσον Virgin Galactic εξετάζει το ενδεχόμενο να λειτουργήσει στο Διάστημα ένα κλαμπ αποκλειστικά για άνδρες!

Οπως έγινε γνωστό, το εν λόγω περιοδικό θα παρουσιάσει στο επόμενο τεύχος του έναν φουτουριστικό διαστημικό σταθμό που θα προσφέρει «διαστημικές» απολαύσεις.
Στα αρχικά σχέδια των ανθρώπων του Playboy εκτός από την πίστα για στριπτίζ υπάρχει επίσης η λειτουργία ακριβού εστιατορίου που θα σερβίρουν τα γνωστά «κουνελάκια» του περιοδικού, τα οποία όμως θα φορούν ειδικές στολές πλοήγησης σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, αλλά και η λειτουργία ενός καζίνου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν «ανθρώπινη ρουλέτα» με θέα τη Γη.

Στον σχεδιασμό του σταθμού του Playboy συμμετέχουν εκτός από τους ανθρώπους της Virgin Galactic και επιστήμονες της NASA, οι οποίοι έχουν αναλάβει να καλύψουν με τις τεχνικές τους γνώσεις όλες τις ατέλειες του σχεδίου, αλλά και να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων.

Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα μόνο εάν τελικά στεφθούν με επιτυχία οι πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις εκτός της ατμόσφαιρας της Γης του πρώτου διαστημοπλοίου της Virgin Galactic, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν φέτος.

Το SpaceShipTwo έχει κάνει ήδη αρκετές δοκιμές, ενώ τουλάχιστον 500 άνθρωποι έχουν δώσει 200.000 δολάρια ο καθένας για να συμμετάσχουν σε μία από τις πρώτες του υποτροχιακές τουριστικές πτήσεις, όταν αυτές ξεκινήσουν.
 
Γνωστοί κ....... όλοι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Playboy Διαστημικό στριπτίζ με τη σφραγίδα του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">