ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα κομματόσκυλα με 2 € βγάζουν αρχηγό (όσο κοστίζει ενα σουβλάκι!)

Δικαίωμα ψήφου έχουν και όσοι εγγραφούν στα μητρώα του Κινήματος την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών (φωτογραφία αρχείου)

Πραγματικά υπάρχει ενδιαφέρων και περιέργεια πόσοι και πόσες απο τους ''ταϊσμένους'' θα τρέξουν ώστε να επιλέξουν τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και να τον φορτώσουν στους υπόλοιπους πολίτες, με όσα συνεπάγονται αυτής της κίνησης.

Προσωπικά την συμμετοχή των πολιτών υπο τις παρούσες συνθήκες και βάση όλων αυτών που υπάρχουν ως βασικά δεδομένα σήμερα, την χαρακτηρίζω μαζοχιστικό σύνδρομο.

Γλυφάδα Web

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Μόνο ως γελοία κατάσταση μπορεί να χαρακτηρίζεται μια τέτοιας μορφής κίνηση απο πλευράς πολιτών, που καλούνται να πληρώσουν και συμμετοχή, ώστε να θυμίζουν στον επόμενο αρχηγό ποιούς πρέπει να φροντίσει διερύνοντας τις διαδικασίες ρουσφετιών και αναξιοκρατίας που οδήγησαν την Ελλάδα στο παρόν.

Η Εθνική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί τελικά το προσεχές Σαββατοκύριακο.Δικαίωμα ψήφου έχουν και όσοι εγγραφούν στα μητρώα του Κινήματος την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών.

Με δύο ευρώ βγάζεις αρχηγό! Θα μπορούσε να είναι το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ εν όψει των εσωκομματικών εκλογών. Oπως έγινε χθες γνωστό, όλα τα μέλη και οι φίλοι που θα ψηφίσουν την

Κυριακή 18 Μαρτίου για την ανάδειξη του νέου αρχηγού θα καταβάλουν το ποσό των 2 ευρώ (είναι μειωμένο σε σχέση με τις εκλογές του 2007). Ωστόσο, πραγματικό σύνθημα υπάρχει και το έδωσε χθες ο Μιχ. Καρχιμάκης: «Στόχος μας είναι να ψηφίσουν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες».

Στην εγκύκλιο που απέστειλε στις περιφερειακές, νομαρχιακές, τοπικές οργανώσεις και επιτροπές ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζητεί την κινητοποίηση όλων. «Η συμβολή όλων μας στη διεξαγωγή της εκλογής προέδρου αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή πορεία του Κινήματος προς τις εθνικές εκλογές», σημειώνει.

Στο χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών διαδικασιών υπήρξε χθες μία τροποποίηση, καθώς η Εθνική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου και όχι Παρασκευή και Σάββατο, όπως είχε ανακοινωθεί.

Σχετικά με τη διαδικασία εκλογής αρχηγού, η εγκύκλιος προβλέπει ότι οι εσωκομματικές κάλπες θα ανοίξουν στις 9 το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου και θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν και όσοι εγγραφούν στα μητρώα του Κινήματος την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει σε επίπεδο Δημοτικών ενοτήτων, ενώ στις 16 Μαρτίου θα ανακοινωθούν τα εκλογικά κέντρα.

Για το αδιάβλητο της διαδικασίας, η ψηφοφορία θα υποστηριχθεί τόσο με χειρόγραφο σύστημα όσο και με δίκτυο υπολογιστών. Το τελικό αποτέλεσμα θα εκδοθεί μετά την παραλαβή των πρακτικών εκλογής από τις εφορευτικές επιτροπές, ωστόσο θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση ανά 25% των καταμετρημένων ψηφοδελτίων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα κομματόσκυλα με 2 € βγάζουν αρχηγό (όσο κοστίζει ενα σουβλάκι!) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">