ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής(19:30) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, θα κρίνει εν πολλοίς την φετινή μάχη για τον τίτλο.
 
Οι «πράσινοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες, που έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό τους από το Europa League, έχουν την ευκαιρία με ένα θετικό αποτέλεσμα να «κλειδώσουν» την κούπα του πρωταθλητή, δεδομένου ότι πάνε στο ΟΑΚΑ έχοντας μία διαφορά ασφαλείας τεσσάρων βαθμών από τους αντιπάλους τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Λέτο, ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν θα προτιμηθεί για την ενδεκάδα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Πορτογάλος προπονητής στην κορυφή της επίθεσης θα χρησιμοποιήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αντίθετα, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ, ενώ οι Μανιάτης και Τοροσίδης, για τους οποίους επίσης υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα είναι έτοιμοι, εκτιμάται ότι κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβουν το ματς με τους «πράσινους».
 
Όσον αφορά στην μάχη για την πρώτη πεντάδα, ξεχωρίζει το Σάββατο η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με την «Ένωση» να θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει τον τραυματία Δέλλα και τους τιμωρημένους Βάργκας και Λαγός.

Την ίδια ημέρα, ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Εργοτέλης φιλοξενείται από την Κέρκυρα, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι σε ό,τι αφορά την υπόθεση σωτηρία.

Η αγωνιστική δράση και η κούρσα για την κατάληψη των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ συνεχίζεται την Κυριακή, με τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τον Ατρόμητο να φιλοξενείται στην έδρα του Λεβαδειακού.

Τέλος, στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ξεχωρίζει την Κυριακή η αναμέτρηση μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια και το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τη Δόξα Δράμας στη Νέα Σμύρνη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Σάββατο 17 Μαρτίου
17:15 Άρης-ΟΦΗ
17:15 Εργοτέλης - Κέρκυρα
19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Κυριακή 18 Μαρτίου
15:00 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
15:00 Λεβαδειακός-Ατρόμητος
15:00 Πανιώνιος-Δόξα Δράμας
17:15 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">