ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στις 6.000 οριστηκε ο αριθμός προσλήψεων στους δήμους (4413 το 2013)


Ο μέγιστος αριθμός των προσλήψεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στους δήμους ορίστηκε στα 6.000 άτομα, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, κατόπιν έγκρισης της αρμόδιας Επιτροπής.

Η πλήρωση των 6.000 θέσεων θα γίνεται σταδιακά και σε συνάρτηση με τις διαθέσιμες πιστώσεις των ΟΤΑ, λαμβάνοντας υπόψη τεκμηριωμένες ανάγκες.
Τώρα όσον αφορά τη Γλυφάδα μπορώ να γνωρίζω εκ των προτέρων το σύστημα ''ιεράρχισης'' των τεκμηριωμένων αναγκών, πάντα βάση όσων εχουν ισχύσει μέχρι και σήμερα.


Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου αίρεται η απαγόρευση σύναψης συμβάσεων έργου στους δήμους και ανοίγει ο δρόμος για προσλήψεις στους Δήμους και το 2013 τον Ιουνιο. (Η ιδια πανομοιοτυπη συνταγη ετησιως ωστε να καλυψουν το συνολο των ημετερων Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Με αυτή τη διάταξη  αναμένεται να προκηρυχθούν από τους Δήμους 4413 προσλήψεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μέσα στο 2013.
Οι προσλήψεις στους Δήμους θα γίνονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μήνων τον Ιουνιο.

Εγκρίνεται η σύναψη τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων δεκατριών (4413) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ α' βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:


ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής

Αττικής
Αγίας Παρασκευής
37
Αττικής
Αγίου Δημητρίου
48
Αττικής
Αγίων Αναργύρων-Καματερού
30
Αττικής
Αλίμου
25
Αττικής
Αμαρουσίου
80
Αττικής
Βριλησσίων
13
Αττικής
Γαλατσίου
25
Αττικής
Γλυφάδας
25
Αττικής
Δάφνης-Υμηττού
11
Αττικής
Ελληνικού-Αργυρούπολης
30
Αττικής
Ζωγράφου
43
Αττικής
Ηλιουπόλεως
16
Αττικής
Ιλίου
2
Αττικής
Καλλιθέας
69

Αττικής
Κηφισιάς
90
Αττικής
Λυκόβρυσης-Πεύκης
13
Αττικής
Μεταμορφώσεως
28
Αττικής
Μοσχάτου-Ταύρου
40
Αττικής
Νέας Ιωνίας
15
Αττικής
Νέας Σμύρνης
138
Αττικής
Παλαιού Φαλήρου
33
Αττικής
Παττάγου-Χολαργού
30
Αττικής
Πεντέλης
18
Αττικής
Πετρουπόλεως
12
Αττικής
Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος
15
Αττικής
Φιλοθέης-Ψυχικού
49
Αττικής
Χαλανδρίου
61
Αττικής
Αγκιστριού
4
Αττικής
Αίγινας
18
Αττικής
Κορυδαλλού
40
Αττικής
Κυθήρων
9
Αττικής
Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη
58
Αττικής
Πειραιώς
215
Αττικής
Περάματος
8
Αττικής
Πόρου
8
Αττικής
Σπετσών
4
Αττικής
Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
30
Αττικής
Κρωπίας
25
Αττικής
Λαυρεωτικής
21
Αττικής
Μαραθώνος
25
Αττικής
Μαρκόπουλου Μεσογαίας
25
Αττικής
Παιανίας
16
Αττικής
Παλλήνης
22
Αττικής
Ραφήνας-Πικερμίου
17
Αττικής
Σαρωνικού
7
Αττικής
Ωρωττού
29
Αττικής
Ασττροττύργου
20
Αττικής
Ελευσίνας
23
Αττικής
Μ άνδρας-Ειδυλλίας
70
Αττικής
Μεγαρέων
25



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Σε περίπτωση που για πολλοστή φορά κάποιοι φροντίσουν να μην λάβουν σοβαρά υπ'όψιν τις ουσιαστικές ανάγκες διαβίωσης δημοτών, και υπάρξει η ''γνωστή μέθοδος'' κύριοι και κυρίες των παρατάξεων στη Γλυφάδα, θα υπάρξει χορός μηνύσεων. ('Αλλωστε εχω τα στοιχεία δημοτών με τρια, τέσσερα, πέντε χρόνια ανεργίας.... και τα στοιχεία των ημετέρων που διορίζονται απο τα παράθυρα με ενα και δυο μήνες ανεργίας απο το επιτελείο Κόκκορη, διότι αυτη την Ελλάδα εχουν δημιουργήσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) Όσο γραφικό και είναι το ύφος για κάποιους, τόσο γραφικές έχουν καταντήσει οι πολιτικές τους δεδομένου οτι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για εργασία.

(Αρκετά με ανεύθυνους που στρουθοκαμηλίζουν ενω θέλουν τα χρήματα των δημοτών, θέλουν τις καρέκλες, και το παίζουν κινέζοι κανόντας αθλιότητες)

Και τέλος, τι εγιναν οι Αιτήσεις μου πρός τον Δήμο Γλυφάδας και τη σημερινή διοίκηση για τον συμπαραστάτη του δημότη με απευθείας ανάθεση; (όπως οι ημέτεροι *Κόκκορη, Λανδράκη, Παπαδόπουλου και τα οικόπεδα Παπαδημητρίου !!!)

*Δήμαρχε της Αθλιότητας δεν σε κρίνουν οι συμπολίτες μας; Δεν γνωρίζουν τις αθλιότητες ρουσφετιών στον δήμο, τα δυο μέτρα και σταθμά, και την εξυπηρέτηση ημετέρων; Τις λίστες ημετέρων που προωθούνται για την κάλυψη θέσεων πρίν ολοκληρωθεί ο χρόνος της προκύρηξης σε Μ.Κ.Ο; Τα χιλιάδες sms εμπαιγμού απο τον δήμαρχο πρός τους δημότες ενω πλήν απο τις συντεχνίες προώθησης ημετέρων δεν υπάρχει κανένα απολύτως σύστημα ιεράρχισης;
Ο ΑΣΕΠ και η μοριοδότηση είναι μια πολιτική αθλιότητα ώστε να έχουν ενα επιχείρημα για τα ρουσφέτια που έχουν πράξει μέχρι σήμερα. Όπως και ο ΟΑΕΔ είναι άλλη μια πολιτική αθλιότητα που εξυπηρετεί το πελατειακό κράτος δεδομένων όσων γνωρίζουμε όλοι. (Θα μπορούσε κάποιος -έστω ένας- απο το σύνολο προσληφθέντων στο Δήμο Γλυφάδας απο το επιτελείο Κόκκορη να εχει περισσότερα μόρια απο δημότες με αρκετά χρόνια ανεργίας και επιπροσθέτως εντοπιότητα, και ποσοστό αναπηρίας;
Δεδομένου οτι έχουν προσληφθεί μέχρι δημότες Περιστερίου και άραγε βάση ποιάς μοριοδότησης;)

(Yπάρχουν σοβαροί λόγοι που πρέπει να εξαφανιστείτε δια παντός απο τη πολιτική ζωη της πόλης μας, όπως και κομματα σας απο την πολιτική ζωή της χώρας)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στις 6.000 οριστηκε ο αριθμός προσλήψεων στους δήμους (4413 το 2013) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">