ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μέταλιστ για πρόκριση στους 8


 

Ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Europa League ενόψει του επαναληπτικού στο
Καραϊσκάκη αναζητά απόψε (20:00,) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μέταλιστ στο Χάρκοβο, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανταπεξέλθουν στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μέταλιστ και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στους Ουκρανούς.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να «μπλοκάρουν» την άκρως επικίνδυνη επιθετική γραμμή της Μέταλιστ, που έχει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με 23 γκολ, και να ψάξουν τουλάχιστον ένα εκτός έδρας τέρμα, ώστε να θέσουν τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ουκρανία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας την Τετάρτη στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι περιμένει ένα γρήγορο παιχνίδι, στο οποίο, όπως εκτίμησε, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Παράλληλα, προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στους Ουκρανούς.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, πάντως, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Τζιμπούρ-Μανιάτη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ αλλά και τους Φουστέρ-Μαρκάνο που μπήκαν στο τέλος ως αλλαγές. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι Κάρολ, Ντιόγκο και Πάντελιτς.
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μέταλιστ για πρόκριση στους 8 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">