ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το Aphrodisiac της φτωχοβίζιον

Μετά από την ολοκλήρωση του PSI έχουμε και τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον, αν και η διοργάνωση θύμιζε περισσότερο φτωχοβίζιον.

(Βλέπεις γυρίσματα που'χει η ζωή και η showbizzzzzzzz)

Τώρα πλέον μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι η Ελευθερία Ελευθερίου με το Aphrodisiac θα μας εκπροσωπήσει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η βραδιά του ελληνικού τελικού που έγινε σε εμπορικό κέντρο των δυτικών προαστίων δεν θύμιζε σε τίποτα τις υπερπαραγωγές του παρελθόντος. Από τις στιλιστικές επιλογές των παρουσιαστών μέχρι το λεγόμενο green room όλα...φώναζαν ότι η Ελλάδα είναι σε κρίση και μάλιστα σε playback!

Σε κρίση ήταν και η τηλεθέαση της βραδιάς που δεν ξεπέρασε το 10,8% όταν τις στις εποχές δόξας ο μέσος όρος έφτανε μέχρι και το 50%!

Οι λάτρεις της Γιουροβίζιον αμέσως μόλις ξεκίνησε η μετάδοση ξεκίνησαν το δικό τους πόλεμο σχολίων στο twitter. Δηλώσεις διόλου κολακευτικές τόσο για τους παρουσιαστές της βραδιάς όσο και για όσους βρέθηκαν καλεσμένοι.

Για την ιστορία η Ελευθερία Ελευθερίου κέρδισε την ψήφο κοινού αλλά και κριτικής επιτροπής και πανηγύρισε δεόντως τη νίκη της. Παράπονα και δάκρυα από το έτερο φαβορί την Ντόρα, την οποία οι γονείς της όπως δήλωσαν, θεωρούν νικήτρια.



la la  la la,  la la la la,  la la la la,  la la la laaaa.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το Aphrodisiac της φτωχοβίζιον Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">