ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Bίκτωρ Ρέστης: Είμαι Γλυφάδα και...Ολυμπιακός

Διάψευση Ρέστη για ΑΕΚ: "Είμαι Γλυφάδα και...Ολυμπιακός"

Με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Γλυφάδας ο Βίκτωρ Ρέστης διέψευσε ότι πρόκειται να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ , τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι η Γλυφάδα, ενώ παράλληλα χαίρεται και με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σέβομαι απόλυτα την ιστορία του συλλόγου αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο καμιά οικονομική επένδυση στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός από την συμμετοχή μου στον ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ομάδα που δημιούργησε, στήριξε και στηρίζει ο όμιλος ΡΕΣΤΗ από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ότι άλλο επικαλούνται κάποιοι δημοσιογράφοι και κύκλοι που κινούνται στα παρασκήνια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τους.

Η ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του.».

(ΓΛΥΦΑΔΑ μόνο στο ποδόσφαιρο είσαι κ. Bίκτωρ Ρέστη;  Σε οτιδήποτε άλλο δεν εχουμε διαπιστώσει οτι είσαστε ΓΛΥΦΑΔΑ, όπως ακριβώς το ιδιο ισχύει ΣΧΕΔΟΝ για το σύνολο εκλεγμένων και επιχειρηματιών)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Είναι σημαντικό σε εποχές σχεδόν καθολικής υποκρισίας, να υπάρχει και η άποψη η ο σχολιασμός με απόλυτη ειλικρείνια.

Είναι οξύμωρο κάποιοι να στρουθοκαμηλίζουν σε οτιδήποτε άλλο πλήν των ιδιοτελών συμφερόντων τους, και απο την άλλη δημόσια να αρθρώνουν λόγο και παρουσία υπέρ αυτής της Πόλης.

Σε αυτή τη πόλη υπάρχουμε συνολικά οι δημότες, οι εκλεγμένοι, οι φορείς, τα σωματεία, οι σύλλογοι, κ.α, και για το σύνολο του τοπικού πολιτισμού και κοινωνίας υπάρχει ο τίτλος ΓΛΥΦΑΔΑ, Γλυφαδιώτες.

(Δεν υπάρχει μονομερός σε κάτι συγκεκριμένα εντός της πόλης, όλοι εμείς αποτελούμε το ζωντανό κύτταρο της ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

Είναι η πόλη μας, και τουλάχιστον εντός των στενών συνόρων αυτής της πόλης περισσότερη ειλικρίνεια.

Δεν εχει καμία απολύτως σημασία εντός των ''τειχών'' της πόλης ποιός επηρρεάζει περισσότερο η λιγότερο, ποιός είναι ως παρουσία περισσότερο ισχυρός η ανίσχυρος, είμαστε το ζωντανό κύτταρο της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Κάποιοι επικαλούνται ζητήματα δεοντολογίας σε οτιδήποτε υπάρχει τοπικά, και σίγουρα υπάρχει ενόχληση σε περιπτώσεις υπέρβασης, βέβαια δεν αναλογίζονται οτι δεδομένα σε μια εποχή που αυτά που παρουσιάζονται με σοβαροφάνεια, υπολείπονται σοβαρότητας, βάση του παραγώμενου αποτελέσματος που ενοχλεί περισσότερο τους δημότες, στις γνωστές περιπτώσεις συκοφάντισης, και επίσης έμμισθων παραταξιακών παπαγάλων που εξυπηρετούν σκοπιμότητες.

(Τελικά πρέπει να καταλήξουν συνολικά όλοι τι θέλουν, και πως το θέλουν. Είναι αντικειμενική ενημέρωση αυτή που ο γράφων δεν υπογράφει επώνυμα, η στο μέσον (ότι και να είναι) που δεν γνωρίζεις την ιδιοκτησία, και τις σκοπιμότητες;)

(Πραγματικά λυπάμε που αρκετοί εντός της πόλης μας εχουν διαχρονικά διχαστική διάθεση με αποτέλεσμα της αποστροφή των δημοτών, οι οποίοι αδιαφορούν πλέον για σειρά τοπικών ζητημάτων, και επικεντρώνουν περισσότερο σε οτιδήποτε άσχετο)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Bίκτωρ Ρέστης: Είμαι Γλυφάδα και...Ολυμπιακός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">