ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ξαφνικά πάγωσε το χαμόγελο του Παναγιώτη Γιάχου, Κώστα Κόκκορη

Γλυφάδα

Τελικά ο Παναγιώτης Γιάχος απο υποψήφιος ''συμπαραστάτης'' του Δημότη, εμφανίστηκε εχθές στο δελτίο του Αντ1 ώς ο βαλώμενος κακομοίρης Νεοέλληνας.

Το επίπεδο μεμψιμοιρίας ήταν διάχυτο στην οθόνη, και φυσικά δεν υπήρχε ίχνος απο το χαμόγελο που ''σκοτώνει'' όταν έκανε την προσπάθεια να πείσει οτι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά ώστε να βάλει περισσότερη βενζίνη, αυτός που επιθυμούσε διακαώς να γίνει συμπαραστάτης του Δημότη.

Βέβαια σε κανένα σημείο δεν υπήρξε το ελάχιστο της αναφοράς σε αυτούς που ευθύνονται για το παρόν, άλλωστε πως θα μπορούσε να υπάρξει το ελάχιστο σε κάποιον που μέχρι πρίν λίγα χρόνια ήταν σε καθημερινή βάση δίπλα στον Δήμαρχο και εντός του Δημαρχειακού μεγάρου.

Βλέποντας αυτές τις εικόνες αρχικά αναρωτιέσαι πώς ''έκατσε η μπίλια'' ώστε ο Γιάχος να είναι ο ερωτώμενος στο δελτίο του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού. (Γνωρίζουν σχεδόν όλοι οτι η οικονομική κατάσταση του συγκεκριμένου ατόμου είναι καλύτερη έναντι εκαταντάδων χιλιάδων άλλων που δεν ερωτήθηκαν, και ουσιαστικά αυτοί έπρεπε να ερωτηθούν. (Προσωπικά το είδα ως σκηνοθετημένο)

Και τέλος, Κώστα Κόκκορη μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις περισσότερο κάποιες απόψεις και να φροντίσεις και τον Παναγιώτη όπως φρόντισες για άλλους;

Γλυφάδα Web, Tρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όταν υπάρχει η δεδομένη πραγματικότητα για την οποία εχουν φροντίσει αρκετοί και σε τοπικό επίπεδο (οι δημότες γνωρίζουν) δεν μπορεί να υπάρξει άλλο επίπεδο πλήν του συγκεκριμένου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ξαφνικά πάγωσε το χαμόγελο του Παναγιώτη Γιάχου, Κώστα Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">