ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σήμερα Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ


Σήμερα στις 12:00 συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του αναμένεται να αναφερθεί εκ νέου στην ανάγκη για ανάπτυξη στη χώρα, κάτι που επισήμανε και το Σάββατο από την Καλαμάτα.

Ο κ. Σαμαράς παρέστη χθες στην τελετή θεμελίωσης της μεγάλης γέφυρας του ποταμού Νέδοντα στην περιμετρική της Καλαμάτας, τονίζοντας ότι το έργο «λύνει πολλά προβλήματα της πόλης, δίνει υπεραξία στη γη και ταυτόχρονα αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ότι εργαζόμαστε και βάζουμε τις υποδομές όλοι οι Έλληνες μαζί, προκειμένου να υπάρχει τουρισμός, γρήγορη διέλευση και πάνω απ' όλα το δικαίωμα στη μαγική λέξη που όλη σήμερα αγωνιζόμαστε και πρωτίστως η παράταξη της ΝΔ, την ανάπτυξη».

Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, σημείωσε ο κ. Σαμαράς, ο νους μας πρέπει να είναι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δοκιμάζονται σήμερα, στους ανέργους και στους συνταξιούχους, γιατί «είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα».

(Όσο για αυτό το τελευταίο Σαμαρά το υπογράφω, και γνωρίζουν οι περισσότεροι τι είδους παράταξη είσαστε, με ποια ιδεολογία πορεύεστε, και την ουσιαστική συνδρομή σας μετά απο δεκάδες αιτήσεις στην ανάπτυξη του Ελληνα πολίτη )

Η κομπίνα απο ανέντιμους πολιτευόμενους χωρίς ίχνος σεβασμού στο Σύνταγμα, καταλήστευσης των περιουσιακών στοιχείων του πολίτη, για την υπηρέτηση διαπλεκόμενων συμφερόντων, χρηματοδοτών κομμάτων, κ.α, καθώς και του δικαιώματος  ίσης μεταχείρησης απο φασίστες μετέχοντες της κομματοκρατίας, που διαμοίρασαν το οτιδήποτε βάση ποσοστών των κομμάτων τους, σε συγκεκριμένους, κατά παράβαση όλης της κείμενης Ελληνικής νομοθεσίας, και του Συντάγματος.

ΟΥΣΤ..... ΡΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, εχετε ακόμα το θράσος να επαναλαμβάνεται οτι εσείς πιστεύεται στην ανάπτυξη  του Έλληνα;

Γελοίοι στην κυριολεξία και το υπογράφω.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΥΓ: Σας  έδωσα χιλιάδες ευκαιρίες ώστε να αποδείξεται οτι έχετε την δυνατότητα αντιπαράθεσης.
Ειναι γνωστό πως σκέφτεστε και λειτουργείται.
Ακόμα και οι πορωμένοι φανατικοί του κομματός σας, γνωρίζουν και σας κρίνουν.
(Ληστές της Δημοκρατίας, της Ελευθεροτυπίας, του Πλουραλισμού, της Αξιοκρατίας, της ισονομίας, του Δικαίου, και δολοφόνοι Πολιτών)

*Επι 38 χρόνια υπάρχει η δεδομένη ανεντιμότητα του συνόλου των εμπλεκομένων με την πολιτική.
*Προσωπικά μπορείς να μου παρέχεις μια ταμπέλα (η γνωστή μέθοδος όπου υπάρχει Αλήθεια) και να ξεμπερδεύεις, το θέμα είναι οτι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις σήμερα σε εκατομμύρια άλλους σε όλους τους τομείς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σήμερα Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">