ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Μαδρίτη θα καταλήξει ο φετινός τίτλος;


Στη Μαδρίτη από ότι φαίνεται θα καταλήξει ο εφετινός τίτλος, αφού η Ρεάλ δείχνει ασταμάτητη. Η διαφορά μεταξύ των «Μερένγκες» και της Μπαρτσελόνα, επανήλθε στους δέκα βαθμούς, μετά τη νίκη των Μαδριλένων, επί της Εσπανιόλ με σκορ 5-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Τα γκολ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, πέτυχαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κεντίρα, ο Κακά, ενώ δύο τέρματα, σημείωσε ο Αργεντινός ο Ιγκουαίν.

Με δύο γκολ του Λάσκουραϊν, η Μπιλμπάο επικράτησε της Σοσιεδάδ 2-0 στο Σαν Μαμές...ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και έδειξε πανέτοιμη για τον αγώνα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γιουρόπα Λιγκ, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά την ερχόμενη Πέμπτη από τον ΑΝΤ1 στις δέκα και πέντε το βράδυ. Η Βαλένθια νίκησε στη Γρανάδα 1-0 με γκολ του Φεγκουλί και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Στην Ιταλία, ο κατήφορος της Ίντερ συνεχίζεται. Οι νερατζούρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Κατάνια στο Μεάτσα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν αέρα δύο τερμάτων, χάρη στα γκολ του Γκόμεζ στο 20 και του Ίτσκο στο 38. Στο 71ο λεπτό της συνάντησης, ο Φορλάν μείωσε σε 2-1, ενώ το βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους χάρισε ο Μιλίτο, με τέρμα στο 80. Η Λάτσιο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Ρώμης με αντίπαλο τη Ρόμα, καθώς επικράτησε 2-1 και ανέβηκε στην 3η θέση. Στο 7ο λεπτό, οι «λατσιάλι» κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Στεκέλενμπουργκ και ο Ερνάνες έκανε το 0-1. Στο 16 ο Μπορίνι ισοφάρισε σε 1-1 για τους τζιαλορόσι, ενώ τη νίκη στην πρώην ομάδα του Σισέ, έδωσε ο Μάουρι, με γκολ στο 62ο λεπτό της συνάντησης.

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε την Αζαξιό 4-1 στο Παρκ Ντε Πρενς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μονπελιέ, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση. Ο Παστόρε έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αντσελότι στο 27 και δύο λεπτά αργότερα, ο Μενέζ έγραψε το 2-0. Στο 42, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Πουλάρ αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι Παριζιάνοι σημείωσαν άλλα δύο γκολ με τους Οοαράου και Νενέ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Η Παρί οδηγεί πλέον την κούρσα, έχοντας έναν βαθμό περισσίτερο από τη Μονπελιέ.

Στην Ολλανδία, η Τβέντε πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην Ιστορία της, συντρίβοντας την Αϊντχόφεν 6-2 στο Φίλιπς Στάντιον. Ο Γιον στο 8ο λεπτό έκανε το 0-1 και 11 λεπτά αργότερα, ο Γιάνσεν διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Στο 35, ο Βίσγκεροφ σημείωσε το 0-3 για την Τβέντε και 5 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, ο Γιονγκ πέτυχε το 4ο γκολ της ομάδας του. Στο 55, ο Τοϊβόνεν μείωσε σε 1-5 για την Αϊντχόφεν, η οποία υποχώρησε στη 2η θέση και στο 74, ο Φερ, έφθασε στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος για την Τβέντε, κάνοντας το 1-5. Ο Τοϊβόνεν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 81 μείωσε σε 2-5 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν άλλο ένα τέρμα με τον Γιάνσεν στο 87...τελικό Αϊντχόφεν - Τβέντε 2-6.

Σε αγώνα για το αγγλικό πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 3-1 στο Λονδίνο, την Τότεναμ. Εν τω μεταξύ, στον πάγκο της Τσέλσι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν, ως πρώτος προπονητής της, ο Ντι Ματέο, στη θέση του Βίλλας Μπόας, ο οποίος απολύθηκε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Μαδρίτη θα καταλήξει ο φετινός τίτλος; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">