ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διαχρονικά άρρωστη η Γλυφάδα


Mετά την μέχρι σήμερα διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας, και όσα εχουν διαδραματιστεί στο σύνολο των ζητημάτων που εχει διαχειριστεί η τωρινή διοίκηση, με τις ευλογίες κάποιας μερίδας εκλεγμένων μιας μειοψηφίας δημοτών στη ΓΛΥΦΑΔΑ, υπάρχουν καθαρά συμπεράσματα για τις παρεμβατικές ενέργειες με τη σύμπραξη εκλεγμένων, που πραγματικά εχουν οδηγήσει τη Γλυφάδα σε κακοδιοίκηση.

Το μείζον πρόβλημα της Γλυφάδας είναι η κακοδιοίκηση, και τα μεγάλα συμφέροντα που νέμονται τη πόλη, με αδιαφανείς διαδικασίες, και με νομικίστικα τερτίπια.

Ουσιαστικά το σκάνδαλο στη Γλυφάδα είναι οτι μια μειοψηφία του 40% των δημοτών εχουν εκλεξει κάποιους, ενω το 60% των δημοτών δεν επιθυμεί κανένα απο αυτούς που διοικούν, και αντιπολιτεύονται, να εχουν θέση και ρόλο στα κοινά της πόλης μας.

Σε μια αυταπόδεικτα ελλειματική Δημοκρατία αυτής της μορφής, μόνο σκάνδαλα και παρατράγουδα μπορεί να υπάρχουν, εις βάρος του συνόλου των δημοτών, και της πόλης.

Ουσιαστικά υπάρχει απόδειξη της ακαταλληλότητας πολλών απο όσους εχουν επιλεγεί απο τη μειοψηφία των δημοτών στη Γλυφάδα, και σαφώς υπήρξε αυτό το δημόσιο βήμα ώστε να περάσω την αλήθεια, (Η οποία δεν πέρναγε και δεν περνάει απο κανένα απο τα δήθεν αντικειμενικά, πλουραλιστικά, πολυφωνικά, Μ.Μ.Ε χειραγώγησης, και καθωσπρεπισμών, με σαφή ρόλο, σε συνεργασία με πολιτικά κέντρα) και στη συνέχεια να κάνω το σύνολο των διαπιστώσεων της λειτουργίας των δήθεν δημοκρατών συμπολιτών μας σε κάποιες περιπτώσεις.

Γνωρίζω και γνωρίζεις τι έπραξαν  εκ των υστέρων αρκετοί σε τοπικό επίπεδο.
Μπορείς να τους κρίνεις, όπως τους κρίνω δημόσια και εγω.

Είμαι εν ζωή ακόμα, και γνωρίζεις τα πεπραγμένα όλων αυτών που δηλώνουν εκπρόσωποι του πολίτη. (Εκτός απο τα αποδεδειγμένα εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφέτια, και εξυπηρετήσεις δια της πλαγίας οδού, εχουν να επιδείξουν εστω μια περίπτωση διευθέτησης ζητήματος, προβλήματος πολίτη με διάφανη διαδικασία, μετά απο εκατοντάδες Αιτήσεις, η μόνο υπονομεύσεις;)

Γνωρίζεις εαν εχω ζημιώσει το σύνολο των δημοτών, η έστω ένα συμπολίτη μας;
Γνωρίζεις όμως τα πεπραγμένα αρκετών στη Γλυφάδα που ζήτησαν να εκπροσωπήσουν τους δημότες.

Αντιλαμβάνεσαι τους λόγους των υπονομεύσεων, και το αδιαμφισβήτητο γεγονός αποστροφής αυτών που ορκίστηκαν για συγκεκριμένους λόγους, και  εχουν κάποιες αρμοδιότητες, και παράλληλα υποχρεώσεις. (Υπάρχει ενδεχώμενο με αυτών των προδιαγραφών και δεδομένου χαρακτήρα και νοοτροπίας να υπάρξει πρόοδος και ευημερία των δημοτών και της πόλης;)

Eαν θέλετε θέατρο και υποκρισία διαχρονικά τα έχετε με επάρκεια.
Εαν όμως θέλετε αυτα που πρέπει να ισχύσουν, πρέπει να υπάρξουν κινήσεις και δείγματα γραφής απο το 60% των δημοτών ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα πέραν των αυταπόδεικτων που γνωρίζεται, ούτε και επιθυμώ να μου αποδείξουν κάποιοι την ''αξία'' τους, διότι εαν λάβουμε ως βασικό δεδομένο τον ρόλο και τις ενέργειες αρκετών, υπάρχει αυτόματα απαξία και αποστροφή.

Οι ζωές όλων των ανθρώπων, οι οποίες είναι εξαρτημένες απο χειρισμούς ανάξιων και ανέντιμων πολιτευτών, αξίζουν περισσότερο όλων αυτών των υποκριτών

ΓΛΥΦΑΔΑ WΕΒ

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Χάθηκε η πίστη στη ΓΛΥΦΑΔΑ, γιατί αυταπόδεικτα υπάρχουν κάποια ισχυροποιημένα κέντρα που εχουν διαβάλει τη τοπική κοινωνία, και επιθυμία τους είναι να καρπώνονται εις βάρος της ευημερίας του συνόλου, και της ουσιαστικής προόδου στη Γλυφάδα

Αυτοί που έπρεπε και πρέπει να δώσουν τα υγιή δείγματα γραφής, και είχαν και έχουν τις δυνατότητες, βολεύονται και εξυπηρετούνται δια μέσω ακατάλληλων, και ενος πλαισίου του κώδικα των ΟΤΑ, που εξυπηρετεί τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τα οφέλη της κομματοκρατίας, οχι των δημοτών.

Γνωρίζεις εαν εχει μείνει αδιόριστο έστω ενα μέλος του ΠΑΣΟΚ, και της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα; (Φροντίσαν το βόλεμα όλων, οι υπόλοιποι ανύπαρκτοι για τα λαμόγια)

Εαν πρέπει................... και χρειάζεται....................... να αρχίσω να κατονομάζω με λίστες.



Και τέλος, με διαδικασία ευτελισμού και ίσως λαϊκισμού δυο τελευταίες φράσεις: H ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα ενοχλούσε και ενοχλεί, πρίν αρκετά χρόνια ήμουν ο μόνος σε ολόκληρη την Ελλάδα απο αυτη τη Πόλη, που δημόσια και καθημερινά έλεγα οτι δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εκείνη τη περίοδο υπάρχαν ποικιλότροπα σχόλια των άλλων, σήμερα όμως με όλα όσα συμβαίνουν, αυτό ακούγεται δημόσια καθημερινά (Έχουμε έλλειμα πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Mέχρι πότε και στη τοπική κοινωνία, στη ΓΛΥΦΑΔΑ;

Διαδώστε το παντού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαχρονικά άρρωστη η Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">