ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σάσα Μπάστα: Ο γάμος θα γινόταν σε ένα κτήμα στη Βάρη.

Με νέο χρώμα στα μαλλιά της εμφανίστηκε η Σάσα Μπάστα στην εκπομπή «Μίλα» την Τρίτη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου παραδέχθηκε ότι, λίγη ώρα νωρίτερα, στα καμαρίνια, δυσκολεύθηκε να αναγνωρίσει την -κοκκινομάλλα πλέον- Σάσα. «Εντάξει, για αλλαγή το έκανα. Αφού πάλι στο ξανθό θα καταλήξω» σχολίασε η τελευταία.

Παράλληλα, η 24χρονη ''τραγουδίστρια'' μίλησε στην παρουσιάστρια του Star για το πώς, πριν μερικά χρόνια και χωρίς ούτε η ίδια να το συνειδητοποιήσει, έφτασε ένα βήμα πριν τον γάμο, και τελικά «το έσκασε» την τελευταία στιγμή: «Έγινε πολύ γρήγορα. Έγινε στον δεύτερο μήνα της σχέσης η πρόταση» εξήγησε, προσθέτοντας πως, παρά το γεγονός ότι είχε τους ενδοιασμούς της, τελικά δέχθηκε, «αλλά, δύο μήνες πριν γίνει ο γάμος, έφυγα!».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε βρει ακόμα και το νυφικό: «Τα είχαμε βρει -ή μάλλον τα είχε βρει- όλα! Ο γάμος θα γινόταν σε ένα κτήμα στη Βάρη. Ακόμα και το νυφικό υπήρχε. Ήταν Vassilios Kostetsos.

Ήταν πάρα πολύ όμορφο» ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως ο λόγος που αποφάσισε τελικά να μην παντρευτεί τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν η υπερβολική του ζήλια: «Αφού είπαμε ότι θα παντρευτούμε, άλλαξαν όλα. Από το σπίτι, μέχρι τις εξόδους… όλα! Φερόταν σαν να ήμουν ιδιοκτησία του. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα πια. Έναν άνθρωπο, όταν τον αγαπάς, πρέπει να τον αφήνεις ελεύθερο και να επιλέγει εκείνος αν θέλει να είναι μαζί σου. (…) Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν επιλογή μου. Δεν το είχα σκεφτεί. Και όσο πλησίαζε όλο και πιο πολύ ο καιρός, δεν άντεξα, έφυγα! Εξαφανίστηκα».



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εχω να δηλώσω οτι αποτελεί πάγια τακτική να χρησιμοποιήσω  οτιδήποτε ώστε να περάσουν κάποια μηνύματα δεδομένων των εξαγορασμένων  στους κόλπους της δημοσιογραφίας, όπως και αυτούσια των διαπλεκομένων. (Ειδικά για εσένα που αδυνατείς να αντιληφθείς πως συνάδει σε αυτή την ιστοσελίδα να εμπεριέχεται και lifestyle)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σάσα Μπάστα: Ο γάμος θα γινόταν σε ένα κτήμα στη Βάρη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">