ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

LIVE Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, ο μεγάλος τελικός στο Ελληνικό



Ο Γλυφάδα Web παρακολουθεί πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου (18:30, ΝΕΤ), μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τι συμβαίνει σε διαδυκτιακό επίπεδο.

Για τον πρώτο τους φετινό τίτλο «μάχονται» σήμερα (18:30) ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού.

Οι «αιώνιοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό για 5η συνεχή χρονιά, έχοντας κατακτήσει από δύο φορές την κούπα στις τελευταίες τέσσερις φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό.

Πέρυσι, Κυπελλούχοι Ελλάδας αναδείχθηκαν για 2η διαδοχική χρονιά οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι επιδιώκουν να δώσουν συνέχεια στο επιτυχημένο σερί τους. Αντίθετα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης, μετά από δύο χρόνια, θέλουν να κατακτήσουν και πάλι το Κύπελλο, για 13η φορά στην ιστορία τους.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να έχει όλα του τα όπλα στη διάθεσή του, καθώς τόσο ο Μπατίστ όσο και ο Περπέρογλου έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Στην αντίπερα όχθη, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Έισι Λο, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Στο μεταξύ, με κοινή ανακοίνωσή τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλούν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες (οι δύο ομάδες πήραν από 900 εισιτήρια) να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι διοικήσεις των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καλούν τους φιλάθλους:
1) Να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων
2) Να απομονώσουν κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά
3) Να συνδράμουν τις αρχές στη διασφάλιση της τάξης και της ομαλότητας και
4) Να αποδείξουν έμπρακτα το σεβασμό τους στο θεσμό του Κυπέλλου και στη διεθνή φήμη των δύο ομάδων
».

Για πέμπτη φορά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας (18.30, ΝΕΤ).

Οι δύο «αιώνιοι» μετρούν από δύο νίκες, ενώ οι Πειραιώτες ήταν αυτοί πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου τις τελευταίες δύο χρονιές.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα έχουν στο πλευρό τους τη συμπαράσταση 900 φιλάθλων τους, όπως άλλωστε συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: LIVE Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, ο μεγάλος τελικός στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">