ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσάβες και Κάστρο μίλησαν για δύο ώρες (Αυτοί είναι ηγέτες)

Ο Κάστρο στο πλευρό του Τσάβες

Ο υπουργός Πληροφόρησης της Βενεζουέλας Άντρες Ισάρα δημοσίευσε χθες, μέσω του λογαριασμού του στον ιστότοπο Twitter, φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πρόεδρο Ούγο Τσάβες να συνομιλεί με τον πρώην ηγέτη της Κούβας Φιδέλ Κάστρο στην Αβάνα όπου αναρρώνει μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε.

(Αυτοί είναι ηγέτες, καμία σχέση με τους δικούς μας σφιγγοκωλάριους και γραβατωμένους.)
Γνωρίζουν οι περισσότεροι οτι η ένδυση δεν κάνει τον άνθρωπο, ούτε προσδίδει κάτι περισσότερο αυτού που είναι ο κάθε ένας. Βέβαια στους οφθαλμούς ημιμαθών... ολα είναι ζητήματα εντυπώσεων, όπως εντυπωσιασμένοι έκαναν τις επιλογές σε πολιτικό επίπεδο και κατ' επέκταση σε οτιδήποτε άλλο, και σήμερα δεν είναι εντυπωσιασμένοι, σε πολλές περιπτώσεις είναι αηδιασμένοι.

Υπάρχει και το αύριο, οπότε οι ευκαιρίες που θα δωθούν θα είναι αρκετές, ώστε να κρίνονται ειδικά οι Νεοέλληνες οι οποίοι ποτέ δεν μαθαίνουν το μαθημά τους. (Διαχρονικά μετεξεταστέοι)

Σε πολλές περιπτώσεις εντυπωσιασμένων χειραγωγούμενων, που ακολουθούν ως Ζώα οτιδήποτε λάμπει, δεν πρέπει να υπάρχει δυσαρέσκεια, ενω γνωρίζουμε οτι ποτέ το πάθημα δεν τους γίνεται μάθημα και διερύνουν αυτό το πλαίσιο υποκρισίας.

Η κυβέρνηση λέει ότι ο πρόεδρος Τσάβες αναρρώνει με ταχύ ρυθμό μετά την επέμβαση και θα είναι έτοιμος να συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές της 7ης Οκτωβρίου.
Ο Τσάβες και ο Κάστρο -σύμμαχος και πολιτικός μέντορας του προέδρου της Βενεζουέλας- «μίλησαν για σχεδόν δύο ώρες», ανέφερε ο Ισάρα.

Ο Ισάρα πρόσθεσε ότι ο Τσάβες δέχθηκε ακόμη ένα τηλεφώνημα από την πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ -επίσης πρώην καρκινοπαθή- η οποία του επισήμανε ότι πρέπει να ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα της θεραπείας του με πειθαρχία.

Δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψει ο Τσάβες, κι η αντιπολίτευση ζητεί να ονομαστεί αντικαταστάτης του.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η «ανωμαλία» στους ιστούς που εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή του σώματος του Τσάβες όπου είχε προσβληθεί από καρκίνο αφαιρέθηκε. Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον ιστό που αφαιρέθηκε, ώστε να σχηματιστεί η πλήρης εικόνα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσάβες και Κάστρο μίλησαν για δύο ώρες (Αυτοί είναι ηγέτες) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">