ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παραμένω οπαδός της διαφάνειας και της αλήθειας



Γνωρίζουν όλοι σήμερα, οτι σε πλειάδα περιπτώσεων τα φαινόμενα απατούν, η είναι νοθευμένα.

Ακόμα και σήμερα σε μια χώρα που εχει οδηγηθεί σε τέλμα, με σταδιακά φθίνουσα πορεία και λαθεμένους χειρισμούς, όπως και με άπλετη υποκρισία, όσοι δηλώνουν παρόν με διάθεση ειλικρείνιας παραμερίζονται.

Δεν είμαι ο καταλληλότερος ώστε να αναλύσω το φαινόμενο διεξοδικά, όμως μπορώ να γνωρίζω με βεβαιότητα οτι εαν αποκαλέσεις τον καμπούρη, καμπούρη, υπάρχει έντονη ενόχληση διότι εχει μάθει τις δημόσιες πρακτικές υποκρισίας, και ωραιοποιήσεων.

Παραμάνω οπαδός της διαφάνειας και της αλήθειας, και οσο διαπιστώνω οτι βλακωδώς κάποιοι εμμένουν σε διαδικασίες αδιαφανείς, η οτι επιβραβαίβουν με τη στάση τους λαμογιές, θα δυναμώνει η διαθεση μου για περισσότερη διαφάνεια και λιγότερη υποκρισία.

Άσχετα απο μιμητικές διαδικασίες ακολουθίας κάποιων άλλων, απλά θα συνεχίζω αυτούσια να είμαι ο εαυτός μου, με πλήρη αδιαφορία για τις πρακτικές των άλλων που εχουν βασικό στόχο την υποβάθμιση του συνόλου (συνολο που ενοχλείται, όμως λειτουργεί βλακωδώς)

Όσοι και όσες αρέσκονται στην υποκρισία, σε ωραιοποιήσεις, σε καθωσπρεπισμούς, και σε νοθεία που δεν γνωρίζουν όμως εντιπωσιάζονται, δεν υπάρχει κανένας λόγος να επισκέπτονται αυτη τη σελίδα, άλλωστε υπάρχουν χιλιάδες άλλες με συγκεκριμένο χαρακτήρα και θεματολογία, όπως και κάποιες σε τοπικό επίπεδο ουδέτερου χαρακτήρα.

Απο τη στιγμή που διαπίστωσα οτι υπάρχει ενας αμετανόητος λαός ο οποίος αν και γνωρίζει τι φταίει (τα αίτια)  τα αρνητικά των υποβαθμίσεων, της εξαπάτησης, και της υποκρισίας που οδηγεί χαμηλότερα το σύνολο, και συνεχίζει ακριβώς με την ίδια νοοτροπία, προσωπικά θα μένω σταθερός στις απόψεις μου.

Οταν η βασική διαπίστωση είναι πασιφανής και συγκεκριμένη χωρίς ενδεχώμενο διαφοροποιήσεων, και αυτοί και αυτές που δεν φέρουν την ευθύνη εχουν στραβισμό, διχάζονται, τους αλλοιώνουν τον χαρακτήρα, και λειτουργούν ως μάζα χειραγωγούμενη, κάποιοι πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και κρινόμαστε, σε αντίθεση με την πολιτική και τις τακτικές πληρωμένων και παράλληλα διευθαρμένων αρχικά συνειδησιακά.

Πολλές φορές αδυνατώ να κατανοήσω ποιων προδιαγραφών είναι οι άλλοι, και εαν εχουν εστω και το στοιχειώδες χαρακτηριστικό εντιμότητας, και ειλικρείνιας.

Η ανήκεις στο ανθρώπινο είδος και το αποδεικνύεις, η είσαι ζώο, δεν υπάρχει μέση οδός.

ΓΛΥΦΑΔΑ 31/3/2012

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

  1. Αν μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος.Για τον αναγνώστη που σε διαβάζει πρώτη φορά εδώ είναι δύσκολο να κατανοησει σε τι αναφερεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιό Ροδούλα, όπως και πολλοί άλλοι για την ασάφεια που διαπιστώνεται εσείς σε κάποια κείμενα, που δεν είναι προϊόν πληρωμής, είναι τα εσώψυχα ενος δημότη της Γλυφάδας.

    Εννοώ οτι προσωπικά εκτίθεμαι δημόσια επώνυμα, και εχω μια διαμορφωμένη άποψη η οποία δεν προέρχεται βάση σκοπιμοτήτων η εμπάθειας, είναι η αλήθεια τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομε εγω και με εκφράζει.

    Δεν μου αρέσει η ουδετερότητα και η υποκρισία σε αυταπόδεικτα λάθη και κακές επιλογές που έχουμε κάνει και κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν στη Γλυφάδα και ευρύτερα στη Χώρα μας.

    Κάποιοι που έχουν όνομα και ταυτότητα κακοδιοικούν, και ο ρόλος του κάθε συνειδειτοποιημένου πολίτη είναι η διαφάνεια και η ενημέρωση των υπολοίπων, καθώς και η άσκηση κριτικής ώστε αυτοί που σφάλουν να αλλάζουν πολιτικές.

    Ελπίζω να αποσαφήνισα ελάχιστα τη θέση μου.

    Γιάννης Κουρδομένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Παραμένω οπαδός της διαφάνειας και της αλήθειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">