ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα η Πόλη ανεγκέφαλων και απατεώνων


Οι Αγανακτισμένοι εκφράζονται ζωγραφίζοντας! : Οι αγανακτισμένοι πολίτες, εκτός από συνθήματα και πλακάτ, έχουν και άλλους τρόπους για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τα όσα υφίσταται η χώρα μας.
Στην
Γεννήθηκα σε μια Πόλη τη Γλυφάδα, και απο τα πρώτα χρόνια του βίου μου άρχισα να διαπιστώνω (ως ανηψιός και βαφτιστήρι ενός τέως Δημάρχου της Πόλης μας, και αριστερού μέχρι το κόκκαλο, ο οποίος φρόντισε τουλάχιστον να μου κάνει καλα δώρα, που ήταν βιβλία ουσιαστικού περιεχομένου) την ανεντιμότητα (απατεωνιά) τον κομπλεξισμό, και τον φθόνο η άρρωστημένη  ζήλια, σε παλιοχαρακτήρες χωρίς κανένα επίπεδο αξιών η ειλικρίνειας.

 Έμαθα να βασίζομαι αποκλειστικά στις δικές μου δυνατότητες και δυνάμεις, γνωρίζοντας τι έπραταν ως σκουλήκια κάποιοι άλλοι, που απόλυτα ανάξιοι σε μια χώρα μπάχαλο, το μόνο που έκαναν ήταν να διευρύνουν την αναξιοκρατία.

Ένα βασικός και ουσιαστικός λόγος ήταν αυτός και ουδέποτε επι δεκαετίες επισκέφτηκα πόρτα πολιτικού να ζητήσω χάρες, ρουσφέτια, και άλλες γνωστές πρακτικές που ακολούθησαν γ@μημένοι παλιοχαρακτήρες ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο παρόν.

Πλήν των εκατοντάδων αιτήσεων προς το σύνολο των κομμάτων, πολιτευτών, και αρμοδίων με σύνομη και διάφανη διαδικασία, δεν βαρύνομε στον ελάχιστο βαθμό για όλα τα αρνητικά, σε αντίθεση με πάρα πολλούς που διαβιούν παρασιτικά, γνωρίζουμε οτι είναι απατεώνες,  και πίνουν το αίμα των υπολοίπων.

Ακολούθησα τη στρατηγική της απόλυτης εντιμότητας, για να δείς πόσο ανεγκέφαλοι, άχρηστοι και μ@λ@κες είναι αυτοί που ψήφισες, ψηφίσαμε, ψηφίζουν, και θα ψηφίσουν.

Σε μια Χώρα που κάποιοι νυχθημερόν σου πιπιλάνε το μυαλό για την ικανότητα τους, τα προγραμματα τους, τις αλλαγές που θα κάνουν, τις μεταρρυθμίσεις, αναβαθμίσεις, και ολα αυτά που γνωρίζεις στο θέατρο σκιών αυτής της Χώρας, δοκιμάστηκαν όλοι ωστε να υπάρχει απόδειξη το ποιοι είναι, τι κάνουν, ποιος είναι ο ρόλος τους, και αποδεδειγμένα τελικά τι παράγωμενο αποτέλεσμα υπάρχει με τη συμμετοχή όλων αυτών.

Κάποιοι αναγκέφαλοι μ@λ@κες μη την φτωχή τους λογική ως ημιμαθείς και αγράμματοι, θεωρούν οτι είμαι χέστης, η κότα, όμως οι  μ@λ@κες προφανώς αγνοούν οτι ήμουν ο πρωτεργάτης ενός χώρου, εγω ξεκίνησα να λειτουργώ και οχι οι του παρόντος το 1977, εγω δέχτηκα επανελλημένα τις επιθέσεις των υπηρετών της διαπλοκής, και εγω τους ξεφτιλίζω δημόσια.

Απατεώνας δεν ήμουν, και δεν θα γίνω, επειδή κάποιοι θέλουν μια χώρα μπάχαλο και απατεωνιάς απατεώνων. (Εαν μπορούν κάποιοι να σεβαστούν αυτό, εχει καλώς)

Υποχρέωση των ξεφτιλισμένων ήταν και είναι η εκπροσώπηση του πολίτη χωρίς διακρίσεις και ευνοούμενους των κομμάτων τους, και σαφώς τίποτα απο όλα αυτά που έχουν κάνει εις βάρος της Δημοκρατίας, των πολιτών, και της Χώρας. (Όρκιζονται στο Σύνταγμα να υπηρετήσουν το σύνολο οι απατεώνες)

Κάποιοι οι οποίοι έχουν όνομα και ταυτότητα, μας έκλεψαν την αξιοπρέπεια... γιατί ήταν και είναι ανάξιοι, και αντλούν την διαμορφωμένη δημόσια εικόνα που έχουν με τεχνάσματα, και πλάτες άλλων.

(ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ, και εαν δεν μπορείς να σεβαστείς ούτε αυτό είσαι ................................)

Κάποια πράγματα τα οποία συμβαίνουν δημόσια, άρα με επίπεδο διαφάνειας, δεν εχουν καμία σχέση με απατεωνιές εν κρυπτώ που κάνουν αρκετοί άλλοι, και σε αυτό το σημείο έγκειται η απατεωνιά, η ανικανότητα, και αυταπόδεικτα το έλλειμα εγκεφάλου των εκλεγμένων και των διορισμένων τους υπηρετών της διαπλοκής Καραγκιοζηδες Νεοέλληνες.

Και τέλος, προφανώς οι μ@λ@κες αγνοούν τελικά που οδηγήθηκαν τα κόμματα των υποκριτών, και έπεται και συνέχεια. (ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004, MONO KATAΣΧΕΣΕΙΣ, απο υπηρέτες της διαπλοκής και απατεώνες.

ΥΓ: Γιατί δεν κάνει έστω και ένας ενα σχόλιο στην απόλυτη αλήθεια;

Έστω και ένας απο τους πράσινους συμπολίτες μας ο οποίος γνωρίζει τα πεπραγμένα σε τοπικό επίπεδο, έστω και ένας απο αυτούς που υπηρέτησε στη φύλαξη του ''ικανότατου'' Κώστα Σημίτη με το μπακαλοτεφτέρι, γιατί μέχρι εκει έφταναν οι δυνατότητες του ''άξιου'' Πρωθυπουργού αυτής της Χώρας.

Βλέπεις που την οδηγήσαν αυτη τη χώρα οι απατεώνες;

(Μάλλον φοράτε παρωπίδες ακόμα, γιατί σας είχαν πετάξει το κόκκαλο και γλύφατε, και περιμένετε το επόμενο)

Όταν σου πετάξουν το κόκκαλο (σε διορίσουν) αυτόματα χάνεις το επίπεδο συνείδησης και περνάς σε επίπεδο υπανθρώπου, άρα σε τι διαφέρετε απο τα γουρούνια αρκετοί και αρκετές φανατικά κομματόσκυλα, και με έκπτωτο επίπεδο συνείδησης;

Μας το παίζουν και φιλόζωοι τα αποδεδειγμένα γουρούνια.

Είναι φιλόζωοι αυτοί και αυτές που υπονομεύουν ανθρώπους προδιαγραφών, και με επίπεδο αξιών;

ΔΕΝ υπάρχει τίποτα σημαντικότερο απο την ΑΛΗΘΕΙΑ, και κάτω απο τις όποιες συνθήκες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα η Πόλη ανεγκέφαλων και απατεώνων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">