ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε


Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τη νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πρωτάθλημα μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο (3-0) του Άρη στο Καραϊσκάκη, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους, και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, απέκτησαν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τους» πράσινους», μία εβδομάδα πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Η εξέλιξη αυτή στέλνει τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο την επόμενη αγωνιστική με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία με ένα θετικό αποτέλεσμα να «καθαρίσουν» ουσιαστικά την υπόθεση τίτλο.

Ταυτόχρονα, η νέα νίκη των Πειραιωτών δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για τη φάση των «16» του Europa League με τη Μέταλιστ στο «Καραϊσκάκη», την ερχόμενη Πέμπτη (22:05, ζωντανά στον ΑΝΤ1).

Οι Πειραιώτες έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στον προσεχή αγώνα με τον ουκρανικό σύλλογο, κόντρα στον οποίο θέλουν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους από το πρώτο ματς προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">