ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το τρέιλερ της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ (Όλες οι Απόψεις;)


Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα κάνει τελικά πρεμιέρα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «ΣΚΑΪ στις 8», η οποία θα ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού καναλιού.

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα, θα περιλαμβάνει τις ειδήσεις της ημέρας και το σχολιασμό τους, ενω θα καλύψει μια νέα για το ΣΚΑΪ τηλεοπτική ζώνη στο prime time.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:



Παρακολούθησε προσεκτικά το βίντεο και κάνε ανάλυση.

Γλυφάδα Web, Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

Τώρα που αλλάζουν όλα  η γνώμη είναι δύναμη,
Η ενημέρωση πλεονέκτημα,
Η άποψη πλούτος,
Όλες οι απόψεις,

ΥΓ: Η δική σας γνώμη είναι δύναμη;
H ενημέρωση πλεονέκτημα δικό σας;
H άποψη η δική σας πλούτος για εσάς;
Όλες οι απόψεις σημαίνει οι δικές σας απόψεις;

ΥΓ 2: Γιατί οι δικές μου Απόψεις δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν στο ΣΚΑΪ, και σε κανένα αλλο μέσο, ενω εγω είχα γνώμη, άποψη, φρόντισα για το θεμέλιο λιθαράκι, (Οι περισσότεροι απο εσάς δεν φροντίσατε, ενω σας φροντίζουν) επαληθεύομαι σε πολλά ετεροχρονισμένα,  άρα υπάρχουν τα αυταπόδεικτα που αξιολογούνται.

ΥΓ 3: Υπάρχει έστω και ενα άτομο που μπορεί να αμφισβητήσει την Αλήθεια και τα αυταπόδεικτα, και εαν υπάρχει ποιός η ποιά είναι, διότι πρέπει να γνωρίσω αυτή τη ''διάνοια''.

ΥΓ 4: Ξέρεις τι θα πεί, καμία προοπτική σε αυτή τη Χώρα για εκατομμύρια και την Ελλάδα, όσο ισχύουν λαθεμένες νοοτροπίες; (Το συγκεκριμένο αυτούσια το είχα μεταδόσει επανελλημένα εκατοντάδες φορές σε ανύποπτο χρονικό διαστημα, χωρίς να μπορούν τότε οι περισσότεροι να το αξιολογήσουν, οπότε έχουμε το παρόν, όμως και σήμερα οι περισσότεροι έχουν δυσκολία στην αντίληψη, οπότε υπάρχει το ''αύριο'' όλων)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το τρέιλερ της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ (Όλες οι Απόψεις;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">