ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκο


Προβληματισμός και κατήφεια είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, την επομένη της ήττας (2-0) από την ΑΕΚ στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, η οποία έφερε τους «πράσινους» στο -4 από την κορυφή, μια αγωνιστική πριν την καθοριστική αναμέτρηση για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» μέσα σε δύο αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, και από το +1 στην κορυφή βρέθηκε τέσσερις βαθμούς πίσω από τους Πειραιώτες, «γκρεμίζοντας» ό,τι έχτιζε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει του καθοριστικού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στη μάχη για τον τίτλο. Σε αντίθετη περίπτωση, το πρωτάθλημα θα κάνει... φτερά για τον Παναθηναϊκό.
 
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι των «αιωνίων» δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λέτο, ενώ αντίθετα μπορεί να υπολογίζει στον Βιτόλο, που εξέτισε την ποινή του. Επίσης, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού αναμένεται να τεθούν και οι Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ.

Σε διοικητικό επίπεδο, ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατέθεσε στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 1,7 εκατ. ευρώ, το ποσό δηλαδή που αναλογεί στο ποσοστό που κατέχει. Όπως έχει κάνει σαφές, ο κ. Βγενόπουλος θα αναλάβει περαιτέρω πρωτοβουλίες στην ΠΑΕ μόνο εφόσον ξεκαθαρίσει το θέμα της ΓΗΠΕΛ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προβληματισμός στον Παναθηναϊκο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">