ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φώτης Κουβέλης: Απόρριψε το ΠΑΣΟΚ

Κουβέλης: Δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

Ο Φώτης Κουβέλης όπως και οι υπόλοιποι υποκριτές του κοινοβουλίου μιλάει σε ραδιοσταθμούς,  ούτε μια φορά όμως δεν είπε το ελάχιστο για το καθεστώς της ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα. (Άλλωστε μπορεί να πει έστω και το ελάχιστο όταν γνωρίζουν όλοι οτι είναι γέννημα των Μ.Μ.Ε για συγκεκριμένους λόγους, όπως και πολλοί ακόμα)

Είναι γνωστό σήμερα ποιές είναι οι διαδικασίες χειραγώγησης των πολιτών, καθώς και το πλαίσιο της ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα (καθεστώς) όπως και ο ρόλος των εξυπηρετούντων και παράλληλα εξυπηρετών και υπηρετών, οι οποίοι βολεύονται κάτω απο τις όποιες συνθήκες παντελούς Δημοκρατικότητας ενος χώρου, αρκεί να προβάλλονται και να προωθούνται οι ίδιοι και οι ''Δημοκρατικές'' απόψεις τους, σκοπιμότητες, και συμφέροντα, (όταν είναι σαφές οτι δεν υπάρχει η Δημοκρατικότητα ενός Χώρου)

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Γλυφάδα FM 90,6 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις,
Κουβέλη είσαι σίγουρος οτι ανήκεις, και εκφράζεις την Δημοκρατική Αριστερά;

ΥΓ 2: Εαν υπάρχει δεδομένα ενα ζήτημα που φέρνει σε δυσχερή θέση το σύνολο των αποκαλούμενων Δημοκρατών, και παρακάμπτουν συνολικά οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά και την άσκηση πολιτικής, είναι το καθεστώς της Ραδιοτηλεόρασης στην Χώρα μας, και ειδικότερα στον Νομό Αττικής.

ΥΓ 3: Διαπιστώνει ο κάθε σώφρον πολίτης πως ''χωράνε'' στο κοινοβούλιο της Χώρας όλοι, και όλων των πεποιθήσεων και ιδεολογιών. Γνωρίζουν όλοι οτι αυτοί επέλεξαν τους διορισμένους των δήθεν ανεξάρτητων Αρχών, των οποίων η θητεία εχει λήξει προ πολλού, ενω συνεχίζουν να πλαισιώνουν τις θέσεις για τους γνωστούς λόγους. Γνωρίζουν όλοι τι ισχύει Συνταγματικά και νομικά σε εθνικό επίπεδο και τι εχουν αποφασίσει με καταπάτηση κόμματα, και πολιτικοί, για διαμοιρασμό της πίτας ελένχου της χειραγώγησης πολιτών (ψηφοφόρων)

ΥΓ 4: Ως νομικός ο κ. Φώτης Κουβέλης γνωρίζει με πληρότητα τι σημαίνει αυταπόδεικτα, οπότε σε μια ελλειματική Δημοκρατία που οι πολίτες φροντίζουν να διευρύνουν το φάσμα των διαφοροποιών ιδεολογιών ενισχύοντας τον πλουραλισμό και πολυφωνία, όταν κάνει χρήση του όρου Δημοκρατική πρέπει να πληρούνται και οι όροι, σε αντίθετη περίπτωση εχουμε ενα θέατρο σκιών. (Καλό είναι έστω και μια φορά να μας γνωστοποιήσει ο κ. Κουβέλης ενα μέσο Δημοκράτη Αριστερού στα FM της Αττικής)

Υπάρχει; Kαι εαν δεν υπάρχει αποδεδειγμένα τι είναι οι πολιτευτές της Ελλάδος;
Όσο για τους πολίτες τα συμπεράσματα δικά σας, εσείς είστε.

«Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, απορρίπτοντας τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας της Δημοκρατικής Αριστεράς με το Κίνημα.

Μιλώντας σε ραδιοσταθμό  τόνισε ακόμη πως «ετοιμάζουν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και δεν θα τους δώσουμε αριστερό άλλοθι».

Παράλληλα διευκρίνισε ότι στο βαθμό που ο λαός θα δώσει στη ΔΗΜΑΡ τη δύναμη να επηρεάσει το περιεχόμενο της μελλοντικής κυβέρνησης, το κόμμα του δεν θα δηλώσει αδιάφορο στη βάση φερέγγυων πολιτικών που θα κινούνται. όμως σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που ασκείται σήμερα.

Ακόμη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για προγραμματικές συγκλίσεις με τα άλλα κόμματα της αριστεράς, παρότι αναγνώρισε τις διαφορές που υπάρχουν με αυτά.

Όσον αφορά σους 6 διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι τον ενδιαφέρει ενδεχόμενη ένταξή τους στο κόμμα του. «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε», είπε. «Αν υπάρξει θα τη συζητήσουμε», τόνισε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φώτης Κουβέλης: Απόρριψε το ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">