ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ιδρυμα Κόκκορη

Ιδρυμα Κόκκορη

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΚΚΟΡΗ
Το Πάσχα πλησιάζει είθισται πολλοί σύλλογοι να επισκέπτονται διάφορα Γηροκομεία,
ορφανοτροφεία,και ιδρύματα με ανάπηρα άτομα , για συμπαράσταση, προσπαθώντας να απαλύνουν τον πόνο τους .

Από τους οικονομίες τους μάλιστα αγοράζουν και προσφέρουν σε αυτά τα άτομα ,( που είναι καταδικασμένα από την τύχη να στερούνται τα πάντα από την ζωή όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι ) διάφορα δώρα , τρόφιμα ρούχα ή παιχνίδια .

Αν σκέφτεστε να πάτε σε κάποιο από αυτά τα ιδρύματα μην πάτε μακριά.

Σας παρακαλώ από καρδιάς να επισκεφτείτε τα ιδρύματα της περιοχής μας όπως:

Το ΧΩΡΙΟ SOS το Π Ι Κ Π Α και το ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣ ΤΕΡΗΣΗ Ή ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN Μ . ΚΟΚΚΟΡΗ που πραγματοποιεί και Πασχαλινό PAZAR από 30 Μαρτίου έως 8 Απριλίου και ώρες από 09 έως 13 και από 17 έως 21 , στο οίκημα όπου στεγάζονται 25 κοπέλες με ειδικές ανάγκες και βρίσκετε στην άνω Γλυφάδα επί της
Οδού Αγαμέμνονος και Προμηθέως 28 Τηλέφωνο 2109641782


Μάνος Πουλάκης

Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Πουλάκη, το θέμα όμως αυτη την χρονική περίοδο και με δεδομένη την υφιστάμενη συγκυρία στη Χώρα μας, καθημερινά όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας χρειάζονται συμπαράσταση, και αυτοί που εκ θέσεως έχουν τις δυνατότητες, το μόνο που κάνουν και το γνωρίζουμε, είναι να αποστρέφονται και να εμπαίζουν το σύνολο εκ του ασφαλούς και απο θέσεις που εμείς τους παρέχουμε.
(Βέβαια για εσάς που εχετε προγραμματίσει κάποια επίσκεψη τις ημέρες του Πάσχα προτιμήστε τα τοπικά ιδρύματα)

ΥΓ: Του κ.Μάνου Πουλάκη
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Glyfada web, αλλά όπως θα διαβάσατε δεν παροτρύνω κανέναν να πάει σε κάποιο ίδρυμα διότι όλοι μας περνάμε την ίδια κρίση .Όπως γράφω όμως , αν έχετε σκοπό να πάτε σε κάποιο ίδρυμα προτιμήστε τα ιδρύματα της περιοχής μας , όπως το Μ. Κόκκορη, το S O S ή το ΠΙΚΠΑ .

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ιδρυμα Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">