ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Φώτης Κουβέλης εξέφρασε τη λύπη του για τον πρόωρο χαμό του Τάσου Αλιφέρη

Υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Τάσος Αλιφέρης

Τη λύπη του για τον πρόωρο χαμό του Τάσου Αλιφέρη, εξέφρασε και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Σημείωσε ότι ο δήμαρχος Τήλου μαχόταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική ισότητα, την οικολογική ανάπτυξη, πάντα με σημείο αναφοράς την Τήλο, ενώ δε δίσταζε να συγκρουστεί με συμφέροντα και προκαταλήψεις.

 «Έως τις τελευταίες του στιγμές, αγωνιζόταν για την ενίσχυση της νησιωτικότητας και την καθιέρωση του Μεταφορικού Ισοδυνάμου, με πλοία δημοσίου συμφέροντος», αναφέρει ο Φ. Κουβέλης.

Για όσους δεν γνωρίζετε ο Τάσος Αλιφέρης τέλεσε στις 3 Ιουνίου 2008 τους πρώτους γάμους δύο ζευγαριών του ίδιου φύλου (δύο ανδρών και δύο γυναικών) αδιαφορώντας για τις έντονες αντιδράσεις του τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

(Αυτά είναι τα Ανθρώπινα δικαιώματα για τον Φώτη Κουβέλη, τον γνωστό επαγγελματία πολιτευτή, και σε καμία περίπτωση για τέτοιας μορφής υπάνθρωπους της Ελληνικής πραγματικότητας, το δικαίωμα στην εργασία και την επιβίωση του Πολίτη)

Όπως αντιλαμβάνεσαι αναγνώστη και αναγνώστρια αυτοί οι αποδεδειγμένα διπρόσωποι υποκριτές, που δημόσια περνούν την εικόνα των Αριστερών και Δημοκρατών, θεωρούν σημαντικό το πήδημα μεταξύ ομοφυλοφίλων, και σε καμία περίπτωση το βασικότερο δικαίωμα του Πολίτη που είναι η εργασία, και η εξασφάλιση απο την πολιτεία και τους εκλεγμένους του αναφέρετου δικαιώματος του κάθε Πολίτη.

(Ελεεινοί και τσισάθλιοι ως επιεικής ορολογία για ενημερωμένους υπάνθρωπους του τι τέλεσαν επανελλημένα οι μετέχοντες των εξουσιών οχι μιας Δημοκρατικής Χώρας, ενός Μπορδέλου Υποκρισίας και Καραγκιόζηδων πολιτών, οι οποίοι γνωρίζουν τι εχουν δημιουργήσει στη γεννέτηρα της Δημοκρατίας, βάση των επιλογών τους)

Γλυφάδα Web, Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Γλυφάδα FM 90, 6 ΜΗΖ 1997 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις. Φρόντισα ως δείγμα Δημοκράτη που σέβεται απόλυτα την διαφάνεια, να γνωρίζουν την Αλήθεια όσο το δυνατόν περισσότεροι απο όλους τους Χώρους.

(Σιωπή και υποκρισία απο όλα τα ζώα)
Σκέψου μόνο το γιατί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Φώτης Κουβέλης εξέφρασε τη λύπη του για τον πρόωρο χαμό του Τάσου Αλιφέρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">