ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στροφή έκανε χθες το ΚΚΕ με αφορμή το «κίνημα της πατάτας»

Κόντρα ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ για το κίνημα

Η αρχική στάση του ΚΚΕ ήταν αφορμή για να αφήσει σαφείς αιχμές ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το «κίνημα» κορυφαίο παράδειγμα αυτοοργάνωσης των παραγωγών.

Στροφή έκανε χθες το ΚΚΕ με αφορμή το «κίνημα της πατάτας» καθώς αναφέρθηκε σε προσπάθεια παρερμηνείας των θέσεών του. Η αρχική στάση του ΚΚΕ ήταν αφορμή για να αφήσει σαφείς αιχμές ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το «κίνημα» κορυφαίο παράδειγμα αυτοοργάνωσης των παραγωγών. Με μία εκτενή ανακοίνωση το ΚΚΕ επεσήμανε ότι παρερμηνεύτηκαν οι θέσεις του και το ΚΚΕ δεν υποτιμά καμία προσπάθεια της λαϊκής οικογένειας να εξασφαλίσει τη διατροφή της.

«Η προσπάθεια του λαού να δώσει λύση σε συνθήκες κρίσης στο πρόβλημα της διατροφής του αποτελεί σημαντικό παράγοντα της πάλης του», υπογράμμισε το ΚΚΕ, για να προσθέσει ότι το «κίνημα της πατάτας» έχει περιορισμένες δυνατότητες και δεν λύνει το πρόβλημα της εκμετάλλευσης.

«Το αποκαλούμενο «κίνημα της πατάτας» αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα αυτοοργάνωσης των παραγωγών, απέναντι στις ασύδοτες πρακτικές των μεσαζόντων», τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει πως «η Αριστερά δεν μπορεί να το αντιμετωπίζει με επιφυλακτικότητα ή ακόμα και με εχθρότητα, στον βαθμό που το κίνημα αυτό, όπως και άλλα αντίστοιχα κινήματα, ενεργοποιεί τους πολίτες».

Κόντρα ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ για το κίνημα

Κόντρα ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ για το κίνημα









Μια κατ' επίφαση Αριστερά που εχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια και δεν μπορεί να βρεί ούτε ενα βασικό άξονα ταύτισης, άρα τι μπορεί να περιμένει ο πολίτης οταν υπάρχει πολυδιάσπαση και διχασμός χωρίς επίπεδο σύγκλισης. (Ο κάθε ένας το μακρύ η το κοντό του)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στροφή έκανε χθες το ΚΚΕ με αφορμή το «κίνημα της πατάτας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">